5000-6000 TL'ye Ryzen 7 3700X'li PC toplama

Bütçe
5000-6000 TL
Ben yine anlamadım. D SSD pek önemli değil sonra değiştiririm ama.
Ekran kartı olayını pek anlamadım ekran karsız çalışmaz demiştiniz hangi ekran kartı önerirsiniz veya ben mi yanlış anladım ekran kartsız çalışır mı?


Galiba bıktınız ama Vega 8 falan ben hiç anlamadım ben ekran kartı almadan bu bilgisayar çalışır mı çalışmaz ise hangi ucuz ekran kartı almalıyım idareten yardımcı olursanız sevinirim.


Son kez bir daha yardımcı olursanız sevinirim.
Bakın şimdi,eğer topladığım sistemi alırsanız o işlemcide işlemcinin kendisinin görüntü verebilecek bir teknoloji var işlemci kendisi görüntü veriyor yani ama içinde bu teknoloji olmayan işlemcilerde ekran kartsız görüntü gelmez ama içinde bu teknoloji olanlar verir yani bazı işlemcilerde yok bazılarında var her işlemcide yok yani.
 
Bakın şimdi, eğer topladığım sistemi alırsanız o işlemcide işlemcinin kendisinin görüntü verebilecek bir teknoloji var işlemci kendisi görüntü veriyor yani ama içinde bu teknoloji olmayan işlemcilerde ekran kartsız görüntü gelmez ama içinde bu teknoloji olanlar verir yani bazı işlemcilerde yok bazılarında var her işlemcide yok yani.

Teşekkürler o zaman ekran kartı almama gerek yok şimdilik.
 

Geri
Yukarı