5000₺ Gaming Laptop Öneri

Olmuşken 17.3" olsun istiyorum. Çok geziyorum o yüzden hariciye gedek yok şuanlık. Galiba ayırdığım bütçeye en uygun 17.3" şuanlık Monster. Bakalım başka öneriler gelicek mi ;)
Bende Monster markasına bakıyordum fakat internette vs. çok fazla ışık süzmesi sorunu varmış o yüzden vazgeçtim, sizin de dikkatli olmanızı öneririm :)

Bende Monster markasına bakıyordum fakat internette vs. çok fazla ışık süzmesi sorunu varmış o yüzden vazgeçtim, sizin de dikkatli olmanızı öneririm :)

İnternetteki yorumlar iyide oluyor kötü de. Ben zamanında IPhone çıktığında kötü yorumları okuyup Nokia 5800 almıştım ve tabiki pişman olmuştum ;)

Monster oldukça kaliteli bir marka. Son yıllarda iyi bir çıkış yakaladılar. Güvenebilirsiniz.

Şuan aklıma yatan en iyi Fiyat performans olarak Monster gibi. Haftasonu indirim olursa diye bekleyeceğim. Haftasonu duruma göre alacağım.

Selamlar öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Dostum ben laptopumu satıyorum. 2 aylık bir makine ve en ufak kusuru yok sıfır sayılır. Asus ROG serisi GL752VW modeli. Vatan Bilgisayar güncel fiyatı 6230 TL gibi bir şey. 5750 TL'ye vereceğim. Düşünürsen mail at ayrıntılı konuşalım. utkuguvel@hotmail.com

Selamlar öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Dostum ben laptopumu satıyorum. 2 aylık bir makine ve en ufak kusuru yok sıfır sayılır. Asus ROG serisi GL752VW modeli. Vatan Bilgisayar güncel fiyatı 6230 TL gibi bir şey. 5750 TL'ye vereceğim. Düşünürsen mail at ayrıntılı konuşalım. utkuguvel@hotmail.com

Teşekkürer. Şuanlık 2. El almak istemiyorum.

Bu asusun rog serisinin soğutma s
Bu asus rog un soğutma sistemi ne kadar güçlü

Bu asusun rog serisinin soğutma s

Bu asus rog un soğutma sistemi ne kadar güçlü

Aslında detaylı yorum yapacak kadar kullanmadım henüz ama şöyle söyleyebilirim ben soğutucu kullanmıyorum ve bilgisayarın ısısı genel olarak düşük. Battlefield 1 , GTA 5 gibi oyunları uzun süre oynadıktan sonra elimi laptopun klavyesinin üstüne koyduğumda normal bir ısı hissediyorum. Şu ana kadar olan kullanımım sonucu şunu söyleyebilirim ben bu kadar iyi bir soğutucu performansı beklemiyordum.

İyi günler arkadaşlar. 5000₺ civarına gaming laptop almak istiyorum yalnız bu gaming laptoplarda hangi marka iyi hangisi kötü pek bilmem. Sizlerden tavsiyeler almak istiyorum. Önceliklerimden biride 17.3" olması. Şuan istediğim fiyata bir monster marka laptop var.

Abra A7 V6.5 17.3" Oyun Bilgisayarı

*16GB (1x16GB) DDR4L 1.2V 2400MHz SODIMM 348₺
*Intel 600P Serisi 256GB M.2 Sata PCIe 3.0 x4 SSD (Okuma: 1570 MB/s - Yazma: 540 MB/s) 99₺
*1TB Hitachi Travelstar 7K1000 HDD SATA-3 9.5mm 32MB 7200RPM 226₺

Bu özelleştirmelerle 4993₺ fiyat çıkıyor. Daha iyi önerileri olan yada monster hakkında kötü yorumları olan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar ilk mesajımda belirttiğim bilgisayarı alacağımı söylemiştim fakat biraz beklemede kaldım ve Monster yeni modellerini piyasaya sürdü. İlk mesajımda belirttiğim özellikleri de ekleyip ortay çıkan fiyat 5435₺. Bir aksilik olmazsa bu bilgisayrı alırım. Tabi siz daha güzel bir öneri sunarsanız değerlendiririm.

Abra A7 V7.1 17.3" Oyun Bilgisayarı

İyi günler arkadaşlar. 5000₺ civarına gaming laptop almak istiyorum yalnız bu gaming laptoplarda hangi marka iyi hangisi kötü pek bilmem. Sizlerden tavsiyeler almak istiyorum. Önceliklerimden biride 17.3" olması. Şuan istediğim fiyata bir monster marka laptop var.

Abra A7 V6.5 17.3" Oyun Bilgisayarı

*16GB (1x16GB) DDR4L 1.2V 2400MHz SODIMM 348₺
*Intel 600P Serisi 256GB M.2 Sata PCIe 3.0 x4 SSD (Okuma: 1570 MB/s - Yazma: 540 MB/s) 99₺
*1TB Hitachi Travelstar 7K1000 HDD SATA-3 9.5mm 32MB 7200RPM 226₺

Bu özelleştirmelerle 4993₺ fiyat çıkıyor. Daha iyi önerileri olan yada monster hakkında kötü yorumları olan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşım cesper excalibur G700 bi bak istersen game notbooklarından encak beyenilen marka oldu buda link
Casper Excalibur

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı