Arkadaş ağır Izoly fanboyu ya da trol. Bu kadar.Birisi bana özet geçsin kafam karıştı![]()
Arkadaş ağır Izoly fanboyu ya da trol. Bu kadar.Birisi bana özet geçsin kafam karıştı![]()
kankam şimdi biz bu bütçeye i3 10100f rx550 sistem atıyoruz arkadaş amd r3 1200 ve 1050 ti li sistem atmış biz r3 1200 lü sistem alınmaz diyoruz ama o ''Rx550 Kötü ekran kartı diyip duruyor tek savunmasıda buBirisi bana özet geçsin kafam karıştı![]()
SSD'si kronik sorunlu, onun dışında bir kusuru yok.Bu sistemde karar kıldık. Dikkat etmemiz gereken bir nokta var mıdır?![]()
AMD Ryzen 5 1600 3.6GHz, RX570 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
biz şimdi boşuna mı birbirimizi yedikBu sistemde karar kıldık. Dikkat etmemiz gereken bir nokta var mıdır?![]()
AMD Ryzen 5 1600 3.6GHz, RX570 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
kankam şimdi biz bu bütçeye i3 10100f rx550 sistem atıyoruz arkadaş amd r3 1200 ve 1050 ti li sistem atmış biz r3 1200 lü sistem alınmaz diyoruz ama o ''Rx550 Kötü ekran kartı diyip duruyor tek savunmasıda bu![]()
PSU? SSD? Kasa? Anakart? Linkini at bakayım sistemin.
Parası olduğunda SSD veyahut HDD alır bir de Ram eklemesi yapınca mis gibi olur. Meydan muharebesinden güzelim sistemi görmemişim.Bu sistemde karar kıldık. Dikkat etmemiz gereken bir nokta var mıdır?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.