Biraz daha açabilir misiniz dediğiniz şeyi. Fiziksel olarak zayıf mı demeye çalışıyorsunuz?
@Egehan Orçun bana asus r9 390x lu vatandan alınabilecek bi sistem kurarmısın ? yarın alıcamda . şimdiden teşekkür ederim .
Coil Whine oranı yüksek bir kart. VRAM sıkıntısı var. Ayrıca bugün bir konuda nedeniyle kartı biraz daha araştırınca bazı kullanıcıların ısınma ve artifact sorunu yaşadığını gördüm. Bu da bardağı taşıran son damla oldu. Asla tavsiye etmeyeceğim bir kart.
Tüm Technopat ailesi Recep abi Ali abi filan zaten hepimiz (Kusura Bakmayın) malız da bu kartı önere önere dilimizde tüy bitti zaten. Isınma ve artifact şikayetiyle servise vb. götürülmeyen kart yoktur. VRam saçmalığını kaç kere açıklayacağız daha peki? 3.5 gb RAM fazlasıyla yetiyor 1080P ve 2K'da. Zaten 970 alıp 4K düşünen kullanıcı olmaz. Coil Whine da uzun süredir rastlamadığım bir şikayet. Zaten Coil Whine yaşandığında direkt olarak yenileniyor kart servis tarafından.
Bu kadar sinirlenmenizi gerektiren bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ben kart hakkındaki düşüncelerimi söylüyorum. İsteyen istediğini alır. Buralarda yorum yapmadan önce kendinize sahip olmayı öğrenmelisiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.