5000 liraya alınacak en iyi sistem?

@Silinen üye vatandan almam lazım stoktamı yok yoksa hiç ürün yok mu ?

@Silinen üye Vatan'dan toplama olanağın var mı ? vatandan alıcağım sistemi . vatan olması şartta .

@Egehan Orçun 5000 liraya Asus gtx980 ,iyi bi işlemci ve iyi bi anakart li sistem yapılabilir mi ? 5500 liraya da çıkabilirim
en fazla

@Silinen üye 5000 liraya Asus gtx980 ,iyi bi işlemci ve iyi bi anakart li sistem yapılabilir mi ? 5500 liraya da çıkabilirim
en fazla . Cevaplarsan çok sevinirim .

@Silinen üye 5000 liraya Asus gtx980 ,iyi bi işlemci ve iyi bi anakart li sistem yapılabilir mi ? 5500 liraya da çıkabilirim
en fazla . Cevaplarsan çok sevinirim

Gtx 980 yerine 390X almalısınız diyorum. 980' önermemi benden beklemeyin.

Biraz daha açabilir misiniz dediğiniz şeyi. Fiziksel olarak zayıf mı demeye çalışıyorsunuz?

Coil Whine oranı yüksek bir kart. VRAM sıkıntısı var. Ayrıca bugün bir konuda nedeniyle kartı biraz daha araştırınca bazı kullanıcıların ısınma ve artifact sorunu yaşadığını gördüm. Bu da bardağı taşıran son damla oldu. Asla tavsiye etmeyeceğim bir kart.

@Egehan Orçun bana asus r9 390x lu vatandan alınabilecek bi sistem kurarmısın ? yarın alıcamda . şimdiden teşekkür ederim .

Asus R9 390X önermiyorum. Fazla sıcak çalışıyor diğer modellere göre. Vatandan 5000 liraya sistem önerisi yapıyorum, sen işi bana bırak.

Coil Whine oranı yüksek bir kart. VRAM sıkıntısı var. Ayrıca bugün bir konuda nedeniyle kartı biraz daha araştırınca bazı kullanıcıların ısınma ve artifact sorunu yaşadığını gördüm. Bu da bardağı taşıran son damla oldu. Asla tavsiye etmeyeceğim bir kart.

Tüm Technopat ailesi Recep abi Ali abi filan zaten hepimiz (Kusura Bakmayın) malız da bu kartı önere önere dilimizde tüy bitti zaten. Isınma ve artifact şikayetiyle servise vb. götürülmeyen model yoktur. VRam saçmalığını kaç kere açıklayacağız daha peki? 3.5 gb RAM fazlasıyla yetiyor 1080P ve 2K'da. Zaten 970 alıp 4K düşünen kullanıcı olmaz. Coil Whine da uzun süredir rastlamadığım bir şikayet. Zaten Coil Whine yaşandığında direkt olarak yenileniyor kart servis tarafından.

5000 vatan.PNG

Tüm Technopat ailesi Recep abi Ali abi filan zaten hepimiz (Kusura Bakmayın) malız da bu kartı önere önere dilimizde tüy bitti zaten. Isınma ve artifact şikayetiyle servise vb. götürülmeyen kart yoktur. VRam saçmalığını kaç kere açıklayacağız daha peki? 3.5 gb RAM fazlasıyla yetiyor 1080P ve 2K'da. Zaten 970 alıp 4K düşünen kullanıcı olmaz. Coil Whine da uzun süredir rastlamadığım bir şikayet. Zaten Coil Whine yaşandığında direkt olarak yenileniyor kart servis tarafından.

Bu kadar sinirlenmenizi gerektiren bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ben kart hakkındaki düşüncelerimi söylüyorum. İsteyen istediğini alır. Buralarda yorum yapmadan önce kendinize sahip olmayı öğrenmelisiniz.

Bu kadar sinirlenmenizi gerektiren bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ben kart hakkındaki düşüncelerimi söylüyorum. İsteyen istediğini alır. Buralarda yorum yapmadan önce kendinize sahip olmayı öğrenmelisiniz.

Evet isteyen istediğini alır ancak burda yanlış bilgilendirme yapmanıza izin veremem kusura bakmayın:) Ayrıca sizin de Fanboyluk (normalde bu kelimeyi kolay kolay kullanmam ancak 970'e kötü diyen bir insana diyecek bişey bulamıyorum) yapılacak ve yapılmayacak forumları öğrenmeniz gerek(y)

Kusura bakmayın konu dışına çıktım:ıslık:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı