5000 TL AMD Ryzen Tabanlı Sistem Toplama

en fazla 5500 e çıkarabilirim. Bi discordun falan var mı oradan konuşalım
Kullanmıyorum yaa...
Şu sisteme de bir bak istersen. Palit iyi bir markadır. Ben de eski bilgisayarımda kullanıyordum.

Dosya Ekleri

• 50001.PNG
    50001.PNG
    25,1 KB · Görüntüleme: 72
Kullanmıyorum yaa...
Şu sisteme de bir bak istersen. Palit iyi bir markadır. Ben de eski bilgisayarımda kullanıyordum.
RAM Frekansı yükseltilirse daha iyi olur.
HDD Olarak Toshiba P300 öneririm.
Bunlar dışında sistem gayet iyi.
@ArdaOz82 Ekran kartı markası kafanda soru işareti bırakmasın. Palit ülkemizde çok fazla tanınmayan bir marka. Dış ülkelerde gayet tanınan ve kaliteli bir marka.

RAM Frekansı yükseltilirse daha iyi olur.
HDD Olarak Toshiba P300 öneririm.
Bunlar dışında sistem gayet iyi.
@ArdaOz82 Ekran kartı markası kafanda soru işareti bırakmasın. Palit ülkemizde çok fazla tanınmayan bir marka. Dış ülkelerde gayet tanınan ve kaliteli bir marka.
Palit markası hakkında çok fazla olumlu yorum okudum ne olduğunu biliyorum ama tek bir sıkıntı var: Teknobiyotik
O site hakkında o kadar fazla kötü yorum varki o siteye hiçbir güvencem kalmadı.

Palit markası hakkında çok fazla olumlu yorum okudum ne olduğunu biliyorum ama tek bir sıkıntı var: Teknobiyotik
O site hakkında o kadar fazla kötü yorum varki o siteye hiçbir güvencem kalmadı.
İçin rahat olsun ben de sistemimi oradan almıştım. Kutulaması gayet iyi idi;-)

İçin rahat olsun ben de sistemimi oradan almıştım. Kutulaması gayet iyi idi;-)
Bilemedim şimdi. Medya ikiye bölünüyor. Çok iyi fiyatına göre iyi ürünler satıyor güvenilir hızlı müşterisiyle ilgilenenlerin oluşturduğu bir site diyenler var; tercih etmeyin verdikleri ürün çoğu zaman 2. el kullanılmış hasarlı oluyor diyenler de var. Başıma patlasın istemiyorum çünkü bu işte tek bir şansım olacak. O yüzden İtopya Sinerji veya hiç istemesem de Vatan üzerinden toplamayı düşünmeliyiz sanırım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı