5000 TL AMD Ryzen Tabanlı Sistem Toplama

Sen de kendince haklısın. Hemen fotoğraf atayım.

Benim tavsiyem ise:

Son düzenleme:
Ryzen 3 1200 + 1050Ti gayet memnunum. AMD + AMD şart değil.

Rami Corsair seçsem bi sıkıntı olur mu?
Aynı şekilde o ssd yi kullanmam belki gelecekte upgrade ederim bilmiyorum.
Msi Gtx1060 Gaming X ile bu ekran kartının çok büyük farkı var mı?
Aynı marka ancak hydro 600w olacak şekilde fsp psu seçimi yapacağım 30 dolar oynuyor sadece.
Şu şekilde düzenledim ben de seninkinin %80 aynısı.

Benim dun paylastigim sistemin on plana ciktigini farketmissindir. O sistemdeki bellekleri bir arastir. Anakart tavsiye basliginda o bellekle ilgili yorum var. O arkadasa bir daha anakart ismi ile birlikte fikrini sor.
Ayrica o sistemdeki kasayi kullaniyorum ben fena degil. Ben Psu yu ayri almistim ama almadan sordum sorusturdum Kcas 600 Psu ile geliyormus kasa.

Olmaz
Kullanabilirsin.
Ryzen 3 1200 + 1050Ti gayet memnunum. AMD + AMD şart değil.
Zaten değil tavsiyemdir dedim

Öncelikle selam. Paylaşttığın sistemi farketmedim. Bakıyorum şimdi anakart konusuna. 600W hali var bir de sade hali var. Sadesini seçtim ve psusuz gözüküyor. Ayrıca bu seçtiğim ekran kartı beni gelecekte "Keşke xxxx halini seçseydim" diye bir sözle buluşturmaz değil mi?

Teknobiyotik ile kötü yorumları neden yapıyorlar bilmiyorum. Ben de oradan topladım sistemimi çok güzel ilgilenip, kutuladılar. Hatta montajı onlar yaptı benim aldığım ekran kartı Galaxy 1060 6 gb modeli idi. Test etmişler sorunlu çıkmış. Arayıp sordular ekran kartınız bozuk çıktı, elimizde başka o marka kart yok onun yerine Asus marka takalım mı, 120 tl fark var biz bunu istemiyoruz diye. Tabi ki kabul ettim.

Tam olarak ne demek istediğini anlamadım. Dün gece üzerine yorum yaptığımız Sinerji sistem işte. Kasanın mı Psu' suz halini mi seçtin? Listelediğim kasa 493 tl beraberinde Kcas 600w + Bronze Psu ile beraber geliyor. Psu ayrı alıcam diyorsan paylaştığım sistemde kasaya ayrılan bütçe 493 tl ona göre bakabilirsin.
Ayrıca şimdi baktım bunların hiçbirinin bir önemi ve ekran kartı ile ilgili kafanda soru işareti olmasına gerek yok çünkü ürün kalmamış. Hayırlı uğurlu olsun.
Daha öncede söyledim saçma sapan yok o ondan iyi bu da bundan iyi triplerine bakma. Markalar arasında bir sürü gtx 1060 olduğu yetmiyor gibi markalar kendi içlerinde de bir sürü aynı üründen çıkarıyorlar tek farkları fabrikadan oc edilmiş olarak çıkmaları. Bunların arasında baktığın zaman bile beni alma diye bas bas bağıranları eledikten ve bir iki tane de ürün ile ilgili yorum okuduktan sonra daha yapılacak ne kalıyor ki geriye? Gidip bunu üreten çinli çocuğa naptın len güzel yaptın mı diye sormak mı?
Bak Vatan' da Gaming X istiyorum ben diyor olman daha uygun fiyatlı bir ekran kartına yönelmemize engel oldu buda bütçede 50-60 tl lik bir fazlalığa sebep oldu bu da komple sistemi kaçırmamıza. Şu an toplanan sistemlere bakıyorum genel olarak donanımlardan fedakarlık yapılarak bile bizim topladığımız fiyatlara yaklaşamamış. Tabi şu an bu sistemin bir hükmü de kalmadı orası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…