5000 TL AMD Ryzen Tabanlı Sistem Toplama

ArdaOz82

Hectopat
Arkadaşlar, yeni bir bilgisayar almak istiyorum. En doğru yolun da toplamaktan geçtiğini düşünmekteyim. Bütçem 5000 TL zaten başlıktan gördünüz. Bana AMD Ryzen tabanlı bir sistem önermenizi istiyorum. Ancak bütün parçaları tek bir siteden toplamanız benim için iyi olur çünkü montajlı halde almak istiyorum. Montaj hakkında pek bir bilgim yok çünkü. İlginize teşekkür ederim.

PSU Thermaltake,güvenebilirsin;Gtx 1060'ı işlemciden kısarak alabilisin.
İşlemciden kısmak pek istemiyorum. Anakartı daha düşük bir msi modeli tercih etsek olur mu?
Ayrıca Corsair 8GB 3000MHz Siyah Ramlerden 2 tane alınca aynı fiyat ediyor senin verdiğin ile. O yüzden bu şekilde tercih ediyorum. Bu arada bana psusu bulunmayan bir kasa önerebilir misin?
Bunların dışında RX580 ile GTX1060 aynı fiyata geliyor. Hangisini almalıyım?

Hocam daha önce hiç AMD ekran kartı görmemiştim dolayısıyla hiçbir bilgim yok. Nvidia'nın Experience gibi programları da var o yüzden ne yapacağımı bilemedim.
Kasa ve psu'ya o kadar para vermek israf olur bence. Onun yerine işlemciyi bile 2600X yapabiliriz.
Onun yerine senin ilk verdiğin kasayı seçeceğim gibi görünüyor.
Şimdi önerdiğin anakartta da 2 Ram slotu var upgradeye kapalı bir anakart olur. Onun yerine Tomahawk seçsek uygun olur mu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı