5000 TL AMD tabanlı sistem toplama

ahmet'dll

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşa Mühendisi
5 bin lira bütçem var. AMD işlemcili ve ekran kartlı, 120-250 GB SSD'si olan oyuncu odaklı bir PC toplamaya karar verdim. 1080p'de güncel oyunları rahatlıkla kaldıracak bir sistem. Doğrusu bu işlerden pek anlamıyorum. Yardımcı olursanız eğer sevinirim.

Oynadığım oyunlar;
  • World of Warship
  • GTA V
  • FIFA 17
  • Battlefield 1

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa Deep Cool Dukase, güç kaynağı High Power 600W olursa hem daha ucuz hem daha kaliteli olur.

Önerileriniz için teşekkürler. Bütçemi baya bir aşan, resimdeki sistemi topladım. Mevcut 144Hz 1 ms 24" monitör var. Şimdilik bununla idare edeceğim. İlerleyen zamanlarda 27" 2K-4K bir monitör almayı planlıyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 238
Son düzenleme:
Önerileriniz için teşekkürler. Bütçemi baya bir aşan, resimdeki sistemi topladım. Mevcut 144Hz 1 ms 24" monitör var. Şimdilik bununla idare edeceğim. İlerleyen zamanlarda 27" 2K-4K bir monitör almayı planlıyorum.
HDD olarak WD 1TB Blue 7200RPM tavsiye ederim. 7200RPM olması önemli.
Ram olarak ise Corsair'in 3000MHz ramlerini öneririm. Ryzen'ın gerçek gücü 2933MHz ve üzeri ram olduğunda ortaya çıkıyor. Onun dışında gayet güzel bir sistem

HDD olarak WD 1TB Blue 7200RPM tavsiye ederim. 7200RPM olması önemli.
Ram olarak ise Corsair'in 3000MHz ramlerini öneririm. Ryzen'ın gerçek gücü 2933MHz ve üzeri ram olduğunda ortaya çıkıyor. Onun dışında gayet güzel bir sistem

Öneri için çok teşekkürler Hüseyin. Ana kart ve RAM ve HDD'yi değiştirdim.

• MSI X370 KRAIT GAMING AMD Çipset Soket AM4 DDR4 3200MHz

• GSKILL 16GB (2x8GB) Flare X DDR4-3200Mhz CL14

• 2TB TOSHIBA 3.5 7200 DT01ACA200

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı