5000 TL bütçe ile monitör önerisi

Arkadaşlar attıklarınız gerçekten guzel ama limit bütçe normalde 4500 zorlasam 5 ustu kurtarmıyor maalesef başka önerileriniz var mı mesela Samsung monitörler alınır mı?

Philips da gayet iyi. Tek eksiği aoctan 50cdm parlaklığı. Fakat artısı ise Adobe rgbde daha doğru renk sunuyor. Buna beğenmedim atıyorsanız bende atarım hocam. Bir anlamı kalmaz zaten.
Hocam peki ne öneririsiniz? Ben AOC alacağım, çoğu kişi o olur diyor.

Anlamadım hocam, AOC bu bütçede en iyisi?
+ hem konu sahibin bütçesi Max 5k sanırım. Ben 500 TL'ye değecek bir fark göremiyorum Aoc ile Philips arasında.

Hocam peki ne öneririsiniz? Ben AOC alacağım, çoğu kişi o olur diyor.
Ben kişisel olarak 500tl fark verip pekte farklı olmayan bir şey almazdım. Tasarımı belki hosunuza daha fazla gitmiştir alınır Aoc. Philips tasarım konusunda biraz sade duruyor. Onun dışında belki sabah veya öğlen çok sık kullaniyorsunudur o zaman Aoc alınır işte çünkü parlaklığı daha yüksek. Ama benim bildiğim bir çoğu kişi aksam veya gece oyun oynuyor ki Philips sabah veya öğlen bile parlaklık konusunu hissettirmiyor. Sizin tercihiniz yine.

+ Hem konu sahibin bütçesi Max 5K sanırım. Ben 500 TL'ye değecek bir fark göremiyorum AOC ile Philips arasında.

Ben kişisel olarak 500TL fark verip pek de farklı olmayan bir şey almazdım. Tasarımı belki hosunuza daha fazla gitmiştir alınır AOC. Philips tasarım konusunda biraz sade duruyor. Onun dışında belki sabah veya öğlen çok sık kullaniyorsunudur o zaman AOC alınır işte çünkü parlaklığı daha yüksek. Ama benim bildiğim birçoğu kişi aksam veya gece oyun oynuyor ki Philips sabah veya öğlen bile parlaklık konusunu hissettirmiyor. Sizin tercihiniz yine.

Kısaca şöyle sorayım, bende AOC almıştım normalde ancak yanlış modeli aldığımı fark ettim, iade ettim para gelince AOC'un dediğim modelini alacağım, bütçem 5000 5200 arası, AOC üzmez değil mi? Oyun için genellikle.

+ Hem konu sahibin bütçesi Max 5K sanırım. Ben 500 TL'ye değecek bir fark göremiyorum AOC ile Philips arasında.

Ben kişisel olarak 500TL fark verip pek de farklı olmayan bir şey almazdım. Tasarımı belki hosunuza daha fazla gitmiştir alınır AOC. Philips tasarım konusunda biraz sade duruyor. Onun dışında belki sabah veya öğlen çok sık kullaniyorsunudur o zaman AOC alınır işte çünkü parlaklığı daha yüksek. Ama benim bildiğim birçoğu kişi aksam veya gece oyun oynuyor ki Philips sabah veya öğlen bile parlaklık konusunu hissettirmiyor. Sizin tercihiniz yine.

Tamam hocam o zaman AOC alıyorum bende, sağ olun.

Kısaca şöyle sorayım, bende AOC almıştım normalde ancak yanlış modeli aldığımı fark ettim, iade ettim para gelince AOC'un desiğim modelini alacağım, bütçem 5000 5200 arası, AOC üzmez değil mi? Oyun için genellikle.
Dediğiniz fiyatlarda ise evet Aoc daha mantıklı. Uzecegini sanmıyorum. Kullanıcı yorumları iyi. Fakat arada 500 veya daha üzeri fark oldumu bence değmez o paraya.

Dediğiniz fiyatlarda ise evet AOC daha mantıklı. Uzecegini sanmıyorum. Kullanıcı yorumları iyi. Fakat arada 500 veya daha üzeri fark oldu mu bence değmez o paraya.

5000 5200 arasında önerebileceğiniz daha iyi bir şey varmıki? Bunun için bir sürü konu açtım AOC dedi herkes, LG UltraGear'ya da ASUS'un bir modelini alacaktım. Ancak AOC atınca birisi kesin bunu alın dediler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı