5000 TL GTX 1080 Tİ Sistem

"2K 144 Hz" ultra ayarlarda 144 FPS verebilir mi - Cevabı hayırdır -? Ayrıca hadi diyelim verdi. E YouTube da 30 FPS bir videoya girdiği zaman biraz zoruna girmeyecek mi? 4K oynamak varken.

"2K 144 Hz" ultra ayarlarda 144 FPS verebilir mi - Cevabı hayırdır -? Ayrıca hadi diyelim verdi. E YouTube da 30 FPS bir videoya girdiği zaman biraz zoruna girmeyecek mi? 4K oynamak varken.
Moderatör gelmeden yazdıklarını düzenle yoksa 1 gün ceza yersin.
1. GTX 1080Tİ 2K ultra ayarlarda bile 144 FPS verebilir sen rahat ol.
2. Kardeşim Youtube'da neredeyse bütün videolar 1080P 30 FPS zaten , adam Youtube'da video izlemek için almayacak ki oyun oynamak için alacak. Yani video izlediğinde neden pişman olsun.
3.
4K oynamak varken.
Akıcılık mı ? Biraz daha fazla kalite mi ? Bana göre akıcılık.(Tercih meselesi.)

Bence kalite daha önemli. Ayrıca 144 FPS nin tadına bakan birinin 30 FPS ile doğacağını sanmıyorum. İllaki video izleyecek. Bazen ben 60 FPS oynadığım oyunu 30 FPS izleyince garip oluyorum, 144 FPS oynayan birisinin alışması daha zor olur. Ayrıca sürekli 144 FPS hareketli görsellerde mide bulantısı yapabiliyormuş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı