5000 TL herşey dahil PC önerisi

alperentunck

Centipat
Katılım
7 Mayıs 2020
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhabalar, elimde net olarak 5000 TL bütçem var. Monitör, mouse, klavye kısacası her şey dahil bir PC toplamak istiyorum. Genelde FPS ve hikayeli oyunlar oynarım. CS:GO, PUBG, Assasin’s Creed gibi. SSD 500 GB yeterli olur diye düşünüyorum ancak emin değilim. Monitör 144Hz olmasa da olur (fiyatlar dolayısıyla). Monitörü en az 20 inç istiyorum. Mouse ve klavyeyi aman aman pahalı tutmayı düşünmüyorum, ikisi beraber 250 TL gibi bir fiyata getirmek istiyorum. Bunların nedeni olabildiğince ekipman fiyatlarından kısarak daha iyi bir PC için daha büyük bir fiyat aralığı oluşturmak. Tüm görüşlere açığım. AMD toplamayı düşünmüyorum fakat dediğim gibi yine de tüm görüşlere açığım. Kulaklığım var. Beni üzmeyecek bir sisteme ihtiyacım var. Şimdiden çok çok teşekkür ederim, hayırlı forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler kolay gelsin başkan. Şimdi senin elindeki bütçe ile her şey dahil + 500 GB SSD biraz zor. Biraz bütçeni arttırabilirsin ya da SSD kapasiteni düşürmelisin ancak bu şekilde sana sistem önerebilirim.
burdaki linkte PC
https://www.hepsiburada.com/dragos-...ilgisayari-p-HBV00000Q6JVF?magaza=atombilişim
burdaki linkte monitör

fakat şöyle bir sorun var mouse ve klavyen için ekstra para toplaman gerek.
 
Son düzenleme:
İyi günler kolay gelsin başkan. Şimdi senin elindeki bütçe ile her şey dahil + 500 GB SSD biraz zor. Biraz bütçeni arttırabilirsin ya da SSD kapasiteni düşürmelisin ancak bu şekilde sana sistem önerebilirim.
Buradaki linkte PC.
https://www.hepsiburada.com/dragos-atm9918865-intel-i3-9100f-16gb-ram-240gb-ssd-4gb-gtx1650-oyun-bilgisayari-p-HBV00000Q6JVF?magaza=atombilişim
Buradaki linkte monitör.

Fakat şöyle bir sorun var mouse ve klavyen için ekstra para toplaman gerek.

Teşekkürler hocam. SSD hakkında söylediklerin doğru. Ben bütçeme maximum 700-800 TL daha ekleyebiliyorum. 5800TL ve 240GB SSD ile nasıl bir şey yapabiliriz.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı