5000 TL Intel i7 6700K GTX 1060 Sistem Toplama

i7 yerine i5 K alıp, kalan parayla da işlemci soğutucu alır ve de SSD'nin boyutunu arttırırsan daha iyi olur gibi duruyor.
i5 6600K'yi OC yapsanız dahi 6700'e yetişemediğinden 6700 ve H170 alınıp az da kaliteli bir hava soğutma alınarak daha yüksek performans alınabilir. Ayrıca 750 Evo yerine 850 Evo alınmalı. 750 Evo'yu 2000 TL olan sistemlere öneriyorum şahsen.

Fazla gücün uygun fiyata kime zararı var? :)
750W; ama 80+ Bronze sertifikalı. 750W almışken Gold almak daha mantıklı; çünkü 750W artık X99 sistemlere önerilecek PSU'lar olmaya başladılar. Bu bütçeye 600W 80+ Bronze fazla fazla yeter. Eğer ki ileride SLI ya da Crossfire yapmayacaksa.

Arkadaşım bu sistem bence gayet güzel. Alacaksan önerimdir. Monitör istiyor musun, bilmiyorum?
 

Dosya Ekleri

  • 5000.JPG
    5000.JPG
    64,1 KB · Görüntüleme: 96
işlemciyi dusurme şansım yok bu bilgisayarı rahat video çekebilmek için alıyorm ve overclock yapmayı dusunmuyorum Everest güç kaynagından kurtuldum ama Everesti seviyorum :D
Hocam güç kaynağı Everest olmasında gersi size kalmış.

Ama bence kasayıda Everest almayın, cidden kalitesizdir.
 
Kısa bir örnek vereyim. 9 ay önce bir sistem topladım güç kaynağı ve kasa Everest idi. Yaklaşık bir ay önce sigorta yandı ve Everest güç kaynağıda durur mu hiç? Gümledi ve sonuç... Ekran kartı, anakart, hdd, güç kaynağı sizlere ömür. Işlemcimi ise halen bekliyorum ne olduğu belli değil.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı