Crazyleqend
Centipat
- Makaleler
- 1
Tamam sipariş verecem o zaman 
Tamam sipariş vereceğim o zaman![]()
Kargo sıkıntı olmuşta acaba ürünlerde bir sıkıntı olurmu? Vatan gibi yerlerden toplamaya kalktığımızda da bu ürünü 6 7 k gidiyor ama hocamYerinde olsam İtopya'dan çöp almam hocam. 30.03.2020 tarihinde bende ilk kez İtopya'dan bilgisayar topladım toplamaz olsaydım. Aynı tarihte N11'den monitör ve işlemci sipariş ettim dün kargolarım geldi. Ama İtopya denilen firmadan kargo bilgilerine baktığımda hala ürünler kargolanmamış görünüyor. UPS kargo ile çalışıyorlar kargo şirketinin takip sayfası da beş para etmez. İtopya müşteri hizmetlerini arıyorsun hatta 40 - 50 kişi bekliyor. Bu nasıl bir sistem anlamış değilim. Teknobiyotik gibi sitelerde hazır sistemler mevzut. Bence oradan sipariş ver 2 güne ulaşsın. Bir daha asla İtopya'dan ne bir şey alırım ne de aldırırım.
Kargo sıkıntı olmuşta acaba ürünlerde bir sıkıntı olurmu? Vatan gibi yerlerden toplamaya kalktığımızda da bu ürünü 6 7 k gidiyor ama hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.