5000 TL Kablosuz Mekanik Klavye Onerisi

Epomaker pek sevilmiyor. %75 olarak Feker IK75 Pro guzel duruyor, kullananlar da memnun. Akko ACR75 V2 veya FL MK750 falan da var, biraz daha pahali.

Feker IK75 Pro + istediginiz switchler ve keycapler icin 5000TL yeterli olur diye dusunuyorum.

Klavyeden pahaliya geliyor fiyat olarak, onu da gectim group buy olayi ile satiliyor zaten cogu akil isi degil pek.

Bahsettigimiz GMK keycapler ile dandik doubleshot Razer pbt keycapleri mi kiyaslayacagiz cidden?
Tr gonderim olarak bulabildigim bu o yuzden razer in kendi abs den cok daha iyi pbt keycapleri. GMK bulabilirsem ondan alirim zaten. Aliexpressden daha once aldiginizi soylemissiniz uyum olarak neye dikkat etmem gerekiyor? Kusura bakmayin cok bilgim yok eger bilgi verirseniz almisken kalitelisini alayim. Turkce layout sorunum yok zaten us layout kullaniyorum normal yazarken. Eger oneriniz varsa super olur ucreti cok dert degil benim icin. CK 721 icin misal baya bir baktim duzgun keycap fakat uyum sorunu olacagini dusundugum icin alamadim. Belirli bir marka yada link alabilirsem super olur hem yeni razer icin upgrade yaparim hem ck 721 icin.

Epomaker onerisini simdi gorebildim
https://www.amazon.com.tr/EPOMAKER-...&keywords=epomaker+th80&qid=1677695018&sr=8-2 Bu arkadas nasildir bir fikriniz var mi olmadi razer i iade edip bunu alabilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Su kanalda denk gelmisti 1-2 kere epomaker incelemesi ve hosuma gitmisti benim.

Ben su an son kullandigim klavyeyi aldigimda cok yaygin degildi bu tarz modeller, %75 zaten cok yeniydi sadece custom modellerde oluyordu genelde.

Bunları türkiyeye sipariş edebilir miyiz bilmiyorum hocam. Ayrıca gümrükte bunların yarısı kadar vergi de kaçınılmaz.

Siparis tutari 150$ alti oldugu surece cok sorun olmuyor vergi ama her turlu vergi var tabiki o kacinilmaz. Kargo ne kadar tutuyor bilmiyorum ama vergiyi %25-35 arasi hesaplayabilirsin yaklasik. Yada en azindan benim siparislerimde hep o civarlarda tutuyor.

Sipariş tutari 150$ alti oldugu surece cok sorun olmuyor vergi ama her turlu vergi var tabii ki o kacinilmaz. Kargo ne kadar tutuyor bilmiyorum ama vergiyi %25-35 arasi hesaplayabilirsin yaklasik. Ya da en azindan benim siparislerimde hep o civarlarda tutuyor.

Hocam benim 2500 TL bütçem falan vardı zaten. TH80 alsam zaten 130 dolar falan tutuyor. Aslında alırım almasına da ailem yurt dışı ürünlerine sıcak bakmıyorlar hocam. Sitesinden okuduğuma göre 1 yıllık garanti sunuyorlar ki gayet yeterli. Yani hocam benim bunu almama nedenim şu an ailemin yurt dışı ürün istememesi. Yoksa keycapler bayağı hoş bu modeli görmüştüm zaten. Neyse hocam ben şu anki klavyemle iyiyim daha aksiyona gerek yok gibi. İleride düşüneceğim.

Bir de hocam Membrane'den red Switch'e geçince alışmak zor oluyor :D. Tactile çok rahat oluyordu. Minecraft oynadığım için sıkıntı aslında yol yaparken Click'leri tek tek zamanladığım için membrane de anlayabiliyorsunuz basıp basmadığınızı linear olduğu için de pek anlaşılmıyor basıp basmadığım. Neyse alışırım gibime geliyor inşallah öyle de olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Su kanalda denk gelmisti 1-2 kere epomaker incelemesi ve hosuma gitmisti benim.

Ben su an son kullandigim klavyeyi aldigimda cok yaygin degildi bu tarz modeller, %75 zaten cok yeniydi sadece custom modellerde oluyordu genelde.

blackwidow v3 pro mu tercih ederdiniz hocam yoksa bu arkadasi mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı