5000 TL Kablosuz Mekanik Klavye Onerisi

ABS vs PBT olayi genelde yanlış biliniyor. Her ABS keycap kotu ya da her PBT keycap kaliteli demek dogru olmaz. GMK keycapler de abs mesela.

Gmk'ler çok güzel ama bayağı pahalı ve Türkiye'ye geliyor mu bilmiyorum. Adamlar sipariş verildikten sonra keycapsleri üretiyorlar.

Razer in kendi sitesinde yaziyor. PBT upgrade i cok daha kaliteli diye. Ama dediginiz dogru her abs kotu olacak diye bir sey yok :)

Klavyeden pahaliya geliyor fiyat olarak, onu da gectim group buy olayi ile satiliyor zaten cogu akil isi degil pek.

Gmk'ler çok güzel ama bayağı pahalı ve Türkiye'ye geliyor mu bilmiyorum. Adamlar sipariş verildikten sonra keycapsleri üretiyorlar.

Razer in kendi sitesinde yaziyor. PBT upgrade i cok daha kaliteli diye. Ama dediginiz dogru her abs kotu olacak diye bir sey yok :)

Bahsettigimiz GMK keycapler ile dandik doubleshot Razer pbt keycapleri mi kiyaslayacagiz cidden?

Klavyeden pahaliya geliyor fiyat olarak, onu da gectim group buy olayi ile satiliyor zaten cogu akil isi degil pek.

Bahsettigimiz GMK keycapler ile dandik doubleshot Razer PBT keycapleri mi kiyaslayacagiz cidden?

Türkiye'de zaten keycap falan yok hocam resmen puddingler dışında. Razer klavye almam galiba artık. Cynosa V2 aldım ABS ama nasıl dandik ABS tahmin edemezsiniz. İlk ayda tuşlar soyulmaya başladı. 1.5 yıl kullandım ve birkaç gün öncesinde HyperX alloyborigins Core PBT modeline geçtim. Razer klavyemde D tuşu yok olmuş durumda. Bu kadarda kalitesizlik olmaz.

Türkiye'de zaten keycap falan yok hocam resmen puddingler dışında. Razer klavye almam galiba artık. Cynosa V2 aldım abs ama nasıl dandik abs tahmin edemezsiniz. İlk ayda tuşlar soyulmaya başladı. 1.5 yıl kullandım ve birkaç gün öncesinde HyperX alloyborigins Core PBT modeline geçtim. Razer klavyemde D tuşu yok olmuş durumda.

Keycapleri hep yurt dışından aldim ben hep su ana kadar AliExpress ve drop uzerinden.

AliExpress'ten kendim icin aldiklarim renk ve tasarim olarak sa carbon, gmk metropolis clonelari ve ma bluecat, hediye icin aldigim gmk olivia clone ve onumuzdeki birkac ay icinde almayi planladigim gmk copper clone. PBT dyesub bu keycapler fiyat, malzeme ve baski kalitesi olarak cok iyi bence. Fakat bu keycaplerde Türkçe karakter ve RGB shine through yok eger o ilgini ceken bir seyse.

Keycapleri hep yurt dışından aldim ben hep su ana kadar AliExpress ve drop uzerinden.

AliExpress'ten kendim icin aldiklarim renk ve tasarim olarak sa Carbon, gmk metropolis clonelari ve ma bluecat, hediye icin aldigim gmk olivia clone ve onumuzdeki birkac ay icinde almayi planladigim gmk copper clone. PBT dyesub bu keycapler fiyat, malzeme ve baski kalitesi olarak cok iyi bence. Fakat bu keycaplerde Türkçe karakter ve RGB shine through yok eger o ilgini ceken bir seyse.

Eğer TK68 gibi bir klavye alsaydım yapardım dediğinizi hocam ama ben keycapse ihtiyaç duymuyorum artık. Ayrıca evet dediğiniz gibi hen Türkçe karakter sorunlu hem de RGB. Benim klavyeye güzel durmayacağını düşündüğüm için almayı düşünmüyorum zaten. Aslında TK68 çok güzel bir klavye ama bu klavyelerde 30 günden sonra garantisi olmuyor ve bana F keyleri ayrı lazım(multimedya tuşları da maalesef). Fakat ikinci bir klavye alırsam TK68 falan alırım keycapsleri bayağı hoş.

%75 layout en iyisi iste tam bu yuzden, hem f row var, hem dedicated arrow keys hem de 4-5 ekstra tus nav cluster icin.

Eğer TK68 gibi bir klavye alsaydım yapardım dediğinizi hocam ama ben keycapse ihtiyaç duymuyorum artık. Ayrıca evet dediğiniz gibi hen Türkçe karakter sorunlu hem de RGB. Benim klavyeye güzel durmayacağını düşündüğüm için almayı düşünmüyorum zaten. Aslında TK68 çok güzel bir klavye ama bu klavyelerde 30 günden sonra garantisi olmuyor ve bana F keyleri ayrı lazım(multimedya tuşları da maalesef). Fakat ikinci bir klavye alırsam TK68 falan alırım keycapsleri bayağı hoş.

%75 layout en iyisi iste tam bu yuzden, hem F row var, hem dedicated arrow keys hem de 4-5 ekstra tus nav cluster icin.

En nefret ettiğim şey tüm güzel klavyelerin hep ya %65 ya da %60 olması. Adam gibi yüksek bütçede klavye bakanlara TKL klavye yok hocam. TK68, MK61 vb böyle modellerin TKL versiyonları da olmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı