5000 TL Klavye ve fare önerisi

Bütçe
5000 TL

UchihaMüridi

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hangisini almalıyım bilmiyorum, seçenekler:

Mouse:

Klavye:

Mouse:

Klavye:

@egemebb bakabilir misiniz hocam?

Bence R1 Pro MCU olarak Furylevela gore daha iyi kaliyor agirlik olarakda R1 Pro 6 gram daha hafif ama furylevel 200mAh daha buyuk bi bataryasi var fakat r1 pro nun potansiyel performansi furyleveldan daha iyi olur diye düşünüyorum sarj konusunda takintili degilseniz bi problem olmaz bence gidip pro max almaninda bi mantigida yok pro en mantiklisi olacaktir

mouse:

klavye:

Logitech dışında hepsi alınır, hangisini beğeniyorsan onu alabilirsin. Baş parmak yeri istiyorsan G502 yerine Razer Basilisk daha iyi olacaktır.

Bence R1 Pro mcu olarak furylevela gore daha iyi kalıyor agirlik olarak da R1 Pro 6 gram daha hafif ama Furylevel 200mAh daha buyuk bir bataryasi var fakat R1 Pro'nun potansiyel performansi Furylevel'dan daha iyi olur diye düşünüyorum.

R1 Pro daha iyi hocam zaten, ama r1'den bahsediyoruz şu an.

Logitech dışında hepsi alınır, hangisini beğeniyorsan onu alabilirsin. Baş parmak yeri istiyorsan G502 yerine Razer Basilisk daha iyi olacaktır.

R1 Pro daha iyi hocam zaten, ama r1'den bahsediyoruz şu an.
evet ama klavye zaten 2400 tl ,r1 pro 2200 tl toplam 4600 tlye denk dusuyor arkadasin butcesini asmiyor r1 pro almasini daha uygun buluyorum

Evet ama klavye zaten 2400 TL, R1 Pro 2200 TL toplam 4600 TL'ye denk dusuyor arkadasin butcesini asmiyor R1 Pro almasini daha uygun buluyorum.

5 bin TL'nin tamamını kullanacaksak, mouse olarak tartışmasız scyrox v8, klavye olarak da fun 60 Pro. İkisi tam 5000 falan yapıyor, bu fiyata en iyi ikili olduğunu düşünüyorum.

Mouse:

Klavye:

Bu ikiliyi alın geçin. Z1, Scyrox V8’e göre çok düşük kalitesiz bir model ve R1 Pro ise V8’den kötü.

Scyrox V8 5000 TL civarı mouse’lara meydan okuyor.

Bu ikiliyi alın geçin. Z1, Scyrox V8’e göre çok düşük kalitesiz bir model ve R1 Pro ise V8’den kötü.

Scyrox V8 5000 TL civarı mouse’lara meydan okuyor.
scyrox cok hafif bi mouse 39 gramı yapmak icin malzemeyi zorlamislar malzeme kalitesi biraz sıkıntılı olabilir

scyrox cok hafif bi mouse 39 gramı yapmak icin malzemeyi zorlamislar malzeme kalitesi biraz sıkıntılı olabilir
İncelemelerin herhangi birinde hiçbir şikayet görmedim ki TechPowerUp bile böyle bir sorundan bahsetmemiş.

O konuda sorun yaşamaktan korkuluyorsa şu tercih edilebilir;

Donanım olarak sensör 3395, Scyrox V8’deki 3950 sensörden düşük ancak kayda değer bir fark yok. 3395 hala profesyonel bir sensör. Switch olarak Fantech daha iyi, Huano Transparent Blue Shell Pink Dot’lar eskiden beri bilinen düz switch’lerin yenilenmiş versiyonu. Hissiyat olarak optik switch’lere bin basar, çift tıklama olasılığı oldukça az normale nazaran. MCU olarak aynılar, Fantech’in her yerde sağlam yapısından söz ediliyor.

Kendim kullanıyorum Helios II Pro S’i bu arada, çok memnunum. Shape olarak Zowie S2 ile aynıydı yanlış hatırlamıyorsam, güncel donanımlı S2 desek yeridir.

IMG_1870.jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı