5000 TL madencilik için sistem önerisi

Yurt dışından alacaksanız alınır da Türk sitelerinden hiç şansınız yok. Yurt dışı siteleri de 3 ay kargo veriyor. Bu 3 ay işi tesadüf değil. Büyük ihtimalle mayıs'ta stoklar gerçekten düzelecek o yüzden kargo tarihini o zamana veriyorlar. Şu an pek çok şey belirsiz fakat en belirgin olan şey o bütçeyle miningi unutmanız gerektiği. Yinede mayıs'ta stoklar geldiği gibi biterse ve mining de değer kazanırsa işin rengi bayağı değişir. Ekran kartını ucuza getirtebilirseniz yurt dışından kalan parçaları çok kötü alıp mininginize başlarsınız mayıs'ta. Karar sizin. RTX 2060-2070 bakabilirsiniz yurt dışından 3-3.5k gibi fiyatları olacaktır. RTX 3070'in yurt dışı fiyatı 5.3K onu biliyorum ona göre oranlayabilirsiniz.
 
5000 sistem kurabilir miyim? Aylık geliri gideri nasıl olur? Sistem parçaları da yazarsanız sevinirim.

Bu işe girersiniz bu parayla ama zararlı çıkma şansınız var RX 570 8 GB bulsanız 3000'e bir de anakart işlemci falan 5000'e kurarsınız ama değmez o parayı başka bir şey için kullan.
 
Hocam o bütçede sistem değil düzgün M/H verecek bir ekran kartını bile almanız çok zor. Ethereum da 1300 civarlarına geriledi düşmeye de devam ediyor. Çok bir şey kazanamazsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı