5000 TL Mini-ITX Sistem Toplama

Monitör dahil istemiş arkadaşımız.
1070.png

Bütçe 6000 TL demişsiniz ona göre topladım sistem gayet güzel oldu bu arada kasaya bakmanızı şiddetle öneririm özellikleri say say bitmiyor ekran kartı desteği 40 cm' e kadar ve pencereli olması çok iyi.
Mini ve Micro anakart destekli kasaya tam boy anakartı nasıl takacaksınız ?

Monitör dahil istemiş arkadaşımız.
Eki Görüntüle 187599

Mini ve Micro anakart destekli kasaya tam boy anakartı nasıl takacaksınız ?
Arkadaşım 6700K alıp B150M Pro Gaming'e nasıl takmayı düsünuyorsun. Ayrıca adam pardon yanlışlik oldu diye mesaj yazdı. Konuyu takip etmeden cevap veriyorsunuz sonra birisi bir sey dese diyen kisi suclu oluyor. Sizinki de bakkaliye olmus kusura bakmayin.

@"Furkan Emir" kusura bakmayın; ama monitör dahil olmadan gayet iyi bir öneride bulundum. Monitör istediğini kendisi bildirirse bazı parçalardan kısıp monitörü de eklerim. Buradaki her sistem örnek; ancak sizinki dengeli olmamış. Anlatmak istediğim bu idi. Ayrıca konu altında belirtmiş monitör olacağını, bu yüzden benim sistemim sayılmayabilir.

Son düzenleme:
@"Furkan Emir" kusura bakmayın; ama monitör dahil olmadan gayet iyi bir öneride bulundum. Monitör istediğini kendisi bildirirse bazı parçalardan kısıp monitörü de eklerim. Buradaki her sistem örnek; ancak sizinki dengeli olmamış. Anlatmak istediğim bu idi. Ayrıca konu altında belirtmiş monitör olacağını, bu yüzden benim sistemim sayılmayabilir.
MSI Z170I anakart seçmişsiniz fakat Kingston 2133MHz RAM tercih etmişsiniz. Bence o anakarta 3000MHz kullanmak daha doğru olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı