5000 TL Monitörlü RX 480 Sistem Toplama

teknotpc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar önceden bu sistemi toplamıştım, sizce nasıl ? Eğer güzel derseniz yakın zamanda alacağım. Bu arada bu sistem iyi FPS verir mi ? Beni 4- 5 yıl idare edebilmeli. Bir de RX 480 alsam kaç yıl götürür, GTX 1070 alsam kaç yıl götürür?

PC TOPLAMA.png

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p monitöre GTX 1070 alınmaz. Bu yüzden RX 480 kalsın.

HDD olarak Toshiba P300 1TB HDD alınabilir.

O kasaya alternatif olarak Aerocool P7 Kasa bakabilirsiniz.

Ben sistemi beğendim.

Bence bu sistem için ryzen 1700 gereksiz olmuş 1600 tercih edebilirsiniz.Ayrıca kasayı sinerji'den corsair spec alpha ile değiştirmenizi tercih ederim hemde 360 tl.

Bence bu sistem için ryzen 1700 gereksiz olmuş 1600 tercih edebilirsiniz.Ayrıca kasayı sinerji'den corsair spec alpha ile değiştirmenizi tercih ederim hemde 360 tl.
Ben RGB sistem dizmek istediğim için corsair spec alpha almadım , onun fanları kırmızı renkte. 1700'e gelince onun da stok soğutucusu RGB ve Performansı iyi diye tercih ettim

1080p monitöre GTX 1070 alınmaz. Bu yüzden RX 480 kalsın.

HDD olarak Toshiba P300 1TB HDD alınabilir.

O kasaya alternatif olarak Aerocool P7 Kasa bakabilirsiniz.

Ben sistemi beğendim.
Hocam neden Olmaz ? Bir de RX 480 Beni Kaç yıl götürür ? Yeni Çıkan her oyunu indirebilir miyim ?

GTX 1070 1080p üstü monitörler için üretilmiştir.

1080p de kullanmak karta hakarettir.

RX 480 ise 1080p monitör için alınabilecek en iyi karttır.

DX 12 performansı iyi olduğundan ve 8GB olduğundan uzun süre götürür.

İleride geçecekseniz alınabilir.

Yani 8GB olduğu için ve DX 12 de başarılı
olduğu için baya götürmesi lazım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı