5000 TL Oyun Sistemi Önerisi

EmreDemirkaya

Hectopat
Katılım
12 Ocak 2015
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aşağıda verdiğim fotoğraftaki gibi bir gaming PC toparladım. Satın almadan önce sizden de fikir almak isterim, eğer o fiyata daha iyi bir PC toparlanabilirse lütfen yorumlarda belirtin. Şimdiden teşekkür ederim.


pc.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'yi Samsung 850 Evo serisi almalısınız, monitörde Asus VN247H ile değiştirilebilir. Artan paraylada işlemcinizi Core i7 4790K almanızı tavsiye ederim.
 
Sistem güzel ileride bu tarz pc toplamayı düşünüyorum.
Monitor olarak viewsonic 24'' VG2401MH almayı planlıyorum. Oyun için toplanan bilgisayardan , monitörden kısmak pek mantıklı gelmiyor
 
Bazı arkadaşlar monitöre o kadar para verme demişler ama kesinlikle katılmıyorum. O kadar bütçen varsa kesinlikle sağlam bir monitör şart, ciddi anlamda fark ettirir oyunlardan aldığın zevki.
Ram konusunda ben de aynı şekilde düşünüyorum. 4 + 4 alman daha mantıklı dual kit rahatlıkla bulabilirsin. Ve bir de PSU unutmuşsun sanırım. Arkadaşlar hesaplamasını detaylı şekilde yapsın ama 500 watt 80+ bir PSU sanırım yeterli olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı