5000 TL Oyun Sistemi Önerisi

Bazı arkadaşlar monitöre o kadar para verme demişler ama kesinlikle katılmıyorum. O kadar bütçen varsa kesinlikle sağlam bir monitör şart, ciddi anlamda fark ettirir oyunlardan aldığın zevki.
Ram konusunda ben de aynı şekilde düşünüyorum. 4 + 4 alman daha mantıklı dual kit rahatlıkla bulabilirsin. Ve bir de PSU unutmuşsun sanırım. Arkadaşlar hesaplamasını detaylı şekilde yapsın ama 500 watt 80+ bir PSU sanırım yeterli olacaktır.
Bende aynı fikirdeyim sonuçta ekran kartınız güzelse, görüntüyü size sunan monitör yani monitör önemli.

Bu sistemi rahatlıkla alabilirsin.
15.png

Bazı arkadaşlar monitöre o kadar para verme demişler ama kesinlikle katılmıyorum. O kadar bütçen varsa kesinlikle sağlam bir monitör şart, ciddi anlamda fark ettirir oyunlardan aldığın zevki.
Ram konusunda ben de aynı şekilde düşünüyorum. 4 + 4 alman daha mantıklı dual kit rahatlıkla bulabilirsin. Ve bir de PSU unutmuşsun sanırım. Arkadaşlar hesaplamasını detaylı şekilde yapsın ama 500 watt 80+ bir PSU sanırım yeterli olacaktır.

Bende senin gibi düşündüm monitör hakkında ram konusunda haklısın dediğinizi yapıcağım bu arada PSU'yu unutmadım kasaya dahil 80+ 650 w bir PSU var.
Teşekkürler

Bu sistemi rahatlıkla alabilirsin.Eki Görüntüle 57394

sizce bu nasıl ?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    37,9 KB · Görüntüleme: 508
Üst seviye sistem alıp monitörü düşük tutmak da nedir ?
Monitörü Asus Vs278H veya Asus Vn247H ile değiştirin.
Anakartı Gigabyte Gaming 5 ile değiştirin.
RAM'leri 2x4 yapın.
Güç kaynağı seçmemişsiniz. Kasa olarak Zalman Z3 Plus, PSU olarak ise Corsair Cx 600M yeterlidir.
Seçtiğiniz kasanın iç hacmi pek geniş değil. Kasaya alternatif olarak Corsair Carbide Spec 02 650W düşünebilirsiniz.
Son olarak SSD'yi Samsung 850 Evo ile değiştirin.
Dediklerimi uyguladığınız takdirde kusursuz bir sistem olacaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı