5000 TL PC mi PS4 mü?

Kesinlikle pc. Birde Bu nesil oyun konsolları daha ilk oyunlarını bile ultra seviyesinde açamıyor.
3000 tl bir sistem seni 5 yıl oyun oynanır. İlk 2 yıl ultra 2 - 3 yıl ultra - high 4 - 5 yıl da high - medium civarında olur.
Yetmediği yerde takviye yaparsın 2 - 3 yıl ömrünü uzatır.

Alma amacına bağlı olarak tercihlerin değişeceğini düşünmekteyim. Sadece oyun oynama amaçlı ise ps4 tartışılmaz. Ama başka türlü işler yapmak internet vs.. gibi amaçlarda da kullanılacaksa tabiiki pc toplamanızı tavsiye ederim. Fakat burda bir artı parantez açmak istiyorum ki; siz de benim gibi fps gibi oyunları playstation gibi konsollarda oynamakta güçlük çekiyorsanız mecbur pc toplat-yacaksınız amacınız her ne kadar oyun oynamak olsa bile

Kesinlikle bir PC almalısınız. Kaldı ki diğer arkadaşların dediği gibi 3500'e i5 4690K ve GTX 970 tabanlı sistem toplayıp PS4'da alabilirsiniz.

@TheRebeliousTR ben konuyu açan arkadaşın dediğine istinaden belki olabilir diye belirttim. Yoksa bencede pc çok çok rahat ve kaliteli. Eski oyunculardanım bende wasd tuşları bana göre ideal. Ama dediğim gibi analog joystick arkadaşa daha uygun gelebilir demek istedim.

3500 TL'ye PC toplayan adamın PS4 ile işi ne? PS4 ne ya. Düşük grafik kalitesinde, düşük çözünürlükte oyun oynuyorlar, sonra her oyunu açıyor. 3500 TL'ye PC toplasan PS4'e nal toplatır. Bütün oyunlar Full HD Ultra.
Bir örnek:
Gıgabyte GTX970 G1 Gaming
2 x 4 = 8 GB RAM
Core i5 4690K
MSI Z97 Gaming 5
Corsair 300R 80 Plus 600W
1 TB HDD
250 GB Samsung EVO SSD
Hyper 212 EVO

Hadi gelsin PS4 yetişsin bakalım. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı