5000 TL RX 480 Sistem Toplama

En güzeli sizin toplamanız. Çok daha iyi olur. Rehber videolar var Youtube'da izleyebilirsiniz.

Yap-Boz gibi. Her parça birbiri ile uyumlu tek yapmanız gereken birleştirmek :kedi:

İtopyadan kaç günde gelir sence ?
Yap-Boz gibi. Her parça birbiri ile uyumlu tek yapmanız gereken birleştirmek :kedi:

Nanokatalog da 200 TL civarı senin sisteme zam gelmiş. 5100 tutarken 5349 tuttu beni de bi hayli üzdü. Sanırım senin sistemin yolu tozlandı @Neko bi tekrardan sen dene istiyosan banada direk link atabilirsen sevinirim.

Yardım etmek istediğim için dizeceğim bir kez daha elbette :üzgün:

Ben yoruldum hayaat, gelme üstüüme :kedi:

Müsait olunca ilgileneceğim.

@Neko Senin kimseyi kırmayacağını biliyorum zaten de, insanların biraz daha anlayışlı olması gerek :) Son olsun bence.

Sana tamamen hak veriyorum. Haklısın ancak benim gerçekten bilgim yok. 5 aydır sizin gibi birilerini araştırıyorum yardım edecek. Siz de haklısınız bu son olsun kusura bakmayınız

Yardım etmek istediğim için dizeceğim bir kez daha elbette :üzgün:

Ben yoruldum hayaat, gelme üstüüme :kedi:

Müsait olunca ilgileneceğim.

Bekliyorum. Her şey için teşekkürler. Tekrardan kusura bakmayın. Size güvendiğim için tüm soruları size boşalttım. Özür diliyorum. O zaman bu son olsun. Bir de evet hayır sorusu sorayım: Bilgisayarı 6 ayda bir temizlemek uygun mudur?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı