5000 TL Sistem Toplama

bende mersinde oturuyorum ve vatandan bilgisayar toplayacam tavsiye edermisiniz kötü yorumları görüyorum almayın etmeyin 2.el tamir görmüş ürünleri sıfır satıyolar falan deniyor alıp almamakta cok kararsızım düsünceniz nedir memnunmusunuz sistemden ?

Şuan sistemimden memnun değilim. Bunda Vatan Bilgisayar'ın suçu yok. Anakartımdan dolayı galiba FPS sorunları yaşıyorum. Bu yüzden anakart ve işlemci servise gidecek malesef.
bende mersinde oturuyorum ve vatandan bilgisayar toplayacam tavsiye edermisiniz kötü yorumları görüyorum almayın etmeyin 2.el tamir görmüş ürünleri sıfır satıyolar falan deniyor alıp almamakta cok kararsızım düsünceniz nedir memnunmusunuz sistemden ?

Evet ama yalnız onarımını yapmaz. Sistemi bütün halde test ederler, sonra içerisindeki MSI ürünlerini alıp, ayrıca kendi bileşenleriyle test ederler. Böylece sorunun nerede olduğu daha rahat anlaşılır.

Sen BIOS güncellemesi yapmış mıydın?

Sürüm: 7A34v16 - 26.06.2017
Kod:
http://download.msi.com/bos_exe/7A34v16.zip

Yapmıştım. Sistemi tümüyle servise göndermeyi düşünmüyorum. Çünkü Vatan Bilgisayar zaten test etmiş. Ekran kartı, PSU, RAM, bu parçalarda sorun yokmuş. Anakartta sıkıntı varmış. İşlemcide de sorun olma ihtimalinden dolayı servise gidecek. Sizce bu FPS sorunumun anakartla bir ilgisi olabilir mi? Çünkü bütün bileşenler anakartın üzerine takılıyor bildiğiniz gibi. :) Yalnız sistemi 1 gün kullandım. FPS sorunları yaşadığım için ekran kartına O.C yaptım. Acaba anakart o yüzden mi bozuldu?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı