Kutu ve fan yok.
Değiştirme yaptım.
Kutu ve fan yok.
Kardeş ben öğrenciyim okul dışında kalan vaktimde full çalışıyorum benim için fiyat performans çok önemli yardımcı olursan sevinirim.4-5 sene oldu bilgisayarlarla aram açılalı o sebep den yeni sistemlere pek aşina değilim.2-3k'lık sistem önerisi isteyene de r5 1600 öneriyorsunuz 5-6k'lık isteyene de
Tamam amd fanısınız eyvallah ama bari 1600af fanı olmayın ya
Kardeşim bakma sen bunlara gir pc toplama sihirbazı olan bi siteye r5 3600'lü sistem topla.
2-3k'lık sistem önerisi isteyene de r5 1600 öneriyorsunuz 5-6k'lık isteyene de
Tamam amd fanısınız eyvallah ama bari 1600af fanı olmayın ya
Kardeşim bakma sen bunlara gir pc toplama sihirbazı olan bi siteye r5 3600'lü sistem topla.
Allah aşkına öyle bir sistem toplar mısın?
Elimizden gelse biz niye toplamayalım?
Kardeş ben öğrenciyim okul dışında kalan vaktimde full çalışıyorum benim için fiyat performans çok önemli yardımcı olursan sevinirim.4-5 sene oldu bilgisayarlarla aram açılalı o sebep den yeni sistemlere pek aşina değilim.
![]()
Gigabyte Anakart Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
Gigabyte Anakart fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! Bilgisayar için Gigabyte anakart arıyorsanız en uygun fiyat avantajıyla hemen sahip olabilirsiniz.www.gittigidiyor.com
![]()
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
![]()
Axle GeForce GTX1660 Super 6GB 192Bit GTX 1660 Super GDDR6 Ekran Kartı - Ekran Kartı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
2x
![]()
XPG 8GB 3000mHz DDR4 Gammix D30 Gaming Masaüstü RAM Fiyatı - TRENDYOL
XPG 8gb 3000mhz Ddr4 Gammix D30 Gaming Masaüstü Ram yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kingston A400 240GB Sata 3 SSD Disk SA400S37/240G 937400 | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Kingston ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
![]()
Zalman Bilgisayar Kasa Modelleri & Fiyatları - GittiGidiyor
Zalman Bilgisayar kasa fiyatları GittiGidiyor'da! Bilgisayar kasa modellerini incelemek ve ücretsiz kargo avantajıyla hemen sahip olmak için tıklayın.www.gittigidiyor.com
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Tam 4970 TL yapıyor, istek üzerine atacağım linkle 170TL farkla ekran kartını 1660Super yerine 1660Ti de yapılabilir
![]()
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11.com
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11.com'da! En uygun ekran kartı fiyatları, bilgisayar bileşenleri kategorisinde!urun.n11.com
.
Bi yukarı mesajda topladığım sistemi gözün kapalı alabilirsin, forumda bi allahın kulu da neden bunu aldın demez. 5000 değil de 5170 verebilirsen ekran kartını sonda yazdığımla değiştir.
Tamam kardeşim bu sistemi foruma at bakalım sistem hakkında ne diyorlar?
Kasa ve ssd senin için sıkıntı olmazsa güle güle kullan.
@asker. Ryzen 1600 12 NM ve 1660 Super ikilisi gayet iyi bu bütçede gidip tüm parçalardan kısıp Ryzen 3600 koymanın pek bir anlamı yok.
Kardeş yardımların için çok sağol.Ssd dediğin 1 ay sonra ek yapar.
Bu kasanın hava akımı ile senin attığın kasanın hava akımı aynı gibi sadece yanında cam yok. 1600 yerine 3600 alacaksın ama kasanın yanında cam olmayacak dense kimse hayır demez diye düşünüyorum.
Kıstığım tek şey kingston a400 480gb yerine kingston a400 240gb.
Sanki anakartı b450 yerine a320 koymuş, rami 16 yerine 8 yapmış, ekran kartını 1660 yerine 1650 yapmış olsam dediğinde haklısın. Ama önerilen 1600lü sistemden tek farkı ssd'den 200tl kısmam o da illa 5000 olsun diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.