5000 Tl Sistem Toplama

Bütçe
5000
2-3k'lık sistem önerisi isteyene de r5 1600 öneriyorsunuz 5-6k'lık isteyene de
Tamam amd fanısınız eyvallah ama bari 1600af fanı olmayın ya

Kardeşim bakma sen bunlara gir pc toplama sihirbazı olan bi siteye r5 3600'lü sistem topla.
Kardeş ben öğrenciyim okul dışında kalan vaktimde full çalışıyorum benim için fiyat performans çok önemli yardımcı olursan sevinirim.4-5 sene oldu bilgisayarlarla aram açılalı o sebep den yeni sistemlere pek aşina değilim.

2-3k'lık sistem önerisi isteyene de r5 1600 öneriyorsunuz 5-6k'lık isteyene de
Tamam amd fanısınız eyvallah ama bari 1600af fanı olmayın ya

Kardeşim bakma sen bunlara gir pc toplama sihirbazı olan bi siteye r5 3600'lü sistem topla.

Allah aşkına öyle bir sistem toplar mısın?
Elimizden gelse biz niye toplamayalım?

Allah aşkına öyle bir sistem toplar mısın?
Elimizden gelse biz niye toplamayalım?

2x

Tam 4970 TL yapıyor, istek üzerine atacağım linkle 170TL farkla ekran kartını 1660Super yerine 1660Ti de yapılabilir

.
Kardeş ben öğrenciyim okul dışında kalan vaktimde full çalışıyorum benim için fiyat performans çok önemli yardımcı olursan sevinirim.4-5 sene oldu bilgisayarlarla aram açılalı o sebep den yeni sistemlere pek aşina değilim.

Bi yukarı mesajda topladığım sistemi gözün kapalı alabilirsin, forumda bi allahın kulu da neden bunu aldın demez. 5000 değil de 5170 verebilirsen ekran kartını sonda yazdığımla değiştir.

Son düzenleme:

2x

Tam 4970 TL yapıyor, istek üzerine atacağım linkle 170TL farkla ekran kartını 1660Super yerine 1660Ti de yapılabilir

.

Bi yukarı mesajda topladığım sistemi gözün kapalı alabilirsin, forumda bi allahın kulu da neden bunu aldın demez. 5000 değil de 5170 verebilirsen ekran kartını sonda yazdığımla değiştir.

Tamam kardeşim bu sistemi foruma at bakalım sistem hakkında ne diyorlar?
Kasa ve ssd senin için sıkıntı olmazsa güle güle kullan.

Tamam kardeşim bu sistemi foruma at bakalım sistem hakkında ne diyorlar?
Kasa ve ssd senin için sıkıntı olmazsa güle güle kullan.

Ssd dediğin 1 ay sonra ek yapar.
Bu kasanın hava akımı ile senin attığın kasanın hava akımı aynı gibi sadece yanında cam yok. 1600 yerine 3600 alacaksın ama kasanın yanında cam olmayacak dense kimse hayır demez diye düşünüyorum.
@asker. Ryzen 1600 12 NM ve 1660 Super ikilisi gayet iyi bu bütçede gidip tüm parçalardan kısıp Ryzen 3600 koymanın pek bir anlamı yok.

Kıstığım tek şey kingston a400 480gb yerine kingston a400 240gb.
Sanki anakartı b450 yerine a320 koymuş, rami 16 yerine 8 yapmış, ekran kartını 1660 yerine 1650 yapmış olsam dediğinde haklısın. Ama önerilen 1600lü sistemden tek farkı ssd'den 200tl kısmam o da illa 5000 olsun diye.

Son düzenleme:
Ssd dediğin 1 ay sonra ek yapar.
Bu kasanın hava akımı ile senin attığın kasanın hava akımı aynı gibi sadece yanında cam yok. 1600 yerine 3600 alacaksın ama kasanın yanında cam olmayacak dense kimse hayır demez diye düşünüyorum.

Kıstığım tek şey kingston a400 480gb yerine kingston a400 240gb.
Sanki anakartı b450 yerine a320 koymuş, rami 16 yerine 8 yapmış, ekran kartını 1660 yerine 1650 yapmış olsam dediğinde haklısın. Ama önerilen 1600lü sistemden tek farkı ssd'den 200tl kısmam o da illa 5000 olsun diye.
Kardeş yardımların için çok sağol. 🙏

@asker. Senin koyduğun giriş seviyesi B450 ile orta hatta üst segment denebilecek anakart aynı kefeye mi koyuyorsun?

Kasanın kalitesini geçtim kasa hava almıyor sonra ısınıyorum diye konu açacak alan kişi.

Benim kullandığım PSU hem daha çok güven veriyor hem sertifikası var.

Bütçe varsa en az 480 GB eklenmeli zaten 480 GB üzerine bile HDD eklemek gerek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı