5000 TL Telefon Önerisi

İkinci el almayı düşünüyorum umarım uygun fiyata temiz bulabilirim. S10 ve S10E bakınacağım. İPhone X veya XS bulamam sanırım değil mi ? Bulsam da değer mi ?
X 5000₺ pasaport kayıtlı ayarlarım izmir de isen. Ancak XR aşağısı tavsiye etmiyorum. Bunlara para vereceğine Mİ9T üzerine yoğunlaş bak ben bu telefondan yazıyorum. Gerçekten harika her yönü ile güzel.

X 5000₺ pasaport kayıtlı ayarlarım izmir de isen. Ancak XR aşağısı tavsiye etmiyorum. Bunlara para vereceğine Mİ9T üzerine yoğunlaş bak ben bu telefondan yazıyorum. Gerçekten harika her yönü ile güzel.
Türkiye Apple garantili olması daha iyi olur.

Mİ 9T den bende memnunum fakat bu sorun gerçekten kuşkuya düşürdü beni. Düşündüğüm meblayı denkleştiremezsem zaten kullanmaya devam edeceğim, umarım bu sorun tekrarlanmaz.

Siz ne zamandır kullanıyorsunuz ?

Türkiye Apple garantili olması daha iyi olur.

Mİ 9T den bende memnunum fakat bu sorun gerçekten kuşkuya düşürdü beni. Düşündüğüm meblayı denkleştiremezsem zaten kullanmaya devam edeceğim, umarım bu sorun tekrarlanmaz.

Siz ne zamandır kullanıyorsunuz ?
5 gün oldu sanırım. Size kötü ürün denk gelmiş olabilir, garanti bu sorunu çözecektir emin olun. AMD'de sorun yaşamak gibi düşünebilirsiniz. Ürün güzel ancak bazen aksaklılar olabiliyor. Bekleyin ve sonucu görün paranızı boş harcamayın. Gidin televizyon, laptop, konsol alın. Gerçekten bu dediklerim sizi etkiler.

5 gün oldu sanırım. Size kötü ürün denk gelmiş olabilir, garanti bu sorunu çözecektir emin olun. AMD'de sorun yaşamak gibi düşünebilirsiniz. Ürün güzel ancak bazen aksaklılar olabiliyor. Bekleyin ve sonucu görün paranızı boş harcamayın. Gidin televizyon, laptop, konsol alın. Gerçekten bu dediklerim sizi etkiler.
Umarım çözülür yakın zamanda vermeyi düşünüyorum. 4S kullanacağım gelene kadar emektar 4S tekrar gün yüzüne çıkıyor 😀

Dinle beni kanka, bu konuları sal bir kenara telefonu yaptır ve kullan. Pişman olmayacaksın.
Teşekkür ediyorum yardım için, telefon servisten geldiğinde, yada servisten ne şekilde haber geldiğini buradan iletirim.

Bir de gene Mi 9T nin bu sorunundan dolayı servise verip servisten ''Cihaz da bir problem bulunmamakta'' gibi dönüş alanlar olmuş. Böyle bir dönüş alma ihtimalim var mıdır ? Alırsam ne yapmam gerekir ?

Teşekkür ediyorum yardım için, telefon servisten geldiğinde, yada servisten ne şekilde haber geldiğini buradan iletirim.

Bir de gene Mi 9T nin bu sorunundan dolayı servise verip servisten ''Cihaz da bir problem bulunmamakta'' gibi dönüş alanlar olmuş. Böyle bir dönüş alma ihtimalim var mıdır ? Alırsam ne yapmam gerekir ?
Bence çok takıntı yapıyorsun, Cihazın yapılıp gelecektir, Gelsin bir kullan ondan sonra hoşuna gitmez ise başka bir telefon al kanka.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı