5000 TL Telefon Önerisi

Marka Olarak Tercihiniz ?

• İphone

Oy: 29 46,0%
  • Xiaomi

Oy: 13 20,6%
  • Huawei

Oy: 8 12,7%
  • Samsung

Oy: 13 20,6%

• Oy verenlerin toplamı
    63
Piyasada Xiaomi hariç her telefon satın alınabilir. Ayrıca bir dönüp bakın. ColorOS'da veya OxygenOS'da hiç böyle bir problemle karşılaşmazsınız. Hatta ve hatta HarmonyOS'da(HarmonyOS'a kötü demedim biraz daha yeni olduğu için) bile yaşamazsınız. Ayrıca ColorOS demişken oppo'da tercih edilebilir. Ayrıca aşağıda bırakacağım linke bakarsanız Xiaomi telefonlarda genel olarak yazılımsal sorunlar olduğunu rahatlıkla anlarsınız. Dostum artık seninle tartışmayacağım. Haklısın, Xiaomi dünyada ki hatta Kâinattaki en iyi telefon.
Hocam yanlış kişiye cevap verdiniz:)

Samsung s10 lite kullandım ikinci günde bataryası şiştiği için servise vermek zorunda kaldım eminmisiniz fiyat performans telefonu olduğuna? Zira Samsung ve Apple tarzı markalar ucuza piyasaya çıkardığı SE-Lite tarzı telefonlarda ürün kalitesini bayağı düşürüyorlar.
Yok hocam farkındayım. Yukarıda ki arkadaş anlar zaten onu.
Anladım kanka sana mi10 pro hediye etmek isterdim bugüne kadar kullandığın telefonları unutman için ama o kadar param yok malesef.
Piyasada Xiaomi hariç her telefon satın alınabilir. Ayrıca bir dönüp bakın. ColorOS'da veya OxygenOS'da hiç böyle bir problemle karşılaşmazsınız. Hatta ve hatta HarmonyOS'da(HarmonyOS'a kötü demedim biraz daha yeni olduğu için) bile yaşamazsınız. Ayrıca ColorOS demişken oppo'da tercih edilebilir. Ayrıca aşağıda bırakacağım linke bakarsanız Xiaomi telefonlarda genel olarak yazılımsal sorunlar olduğunu rahatlıkla anlarsınız. Dostum artık seninle tartışmayacağım. Haklısın, Xiaomi dünyada ki hatta Kâinattaki en iyi telefon.
Sana şikayetvar.com sitesi üzerindeki telefon şikayet rakamlarını yazıp başka birşey söylememek üzere susuyorum.

Samsung - 41.343
Apple - 15.134
Huawei - 30.018
Xiaomi - 2.479

Samsung s10 lite kullandım ikinci günde bataryası şiştiği için servise vermek zorunda kaldım eminmisiniz fiyat performans telefonu olduğuna? Zira Samsung ve Apple tarzı markalar ucuza piyasaya çıkardığı SE-Lite tarzı telefonlarda ürün kalitesini bayağı düşürüyorlar.

Anladım kanka sana mi10 pro hediye etmek isterdim bugüne kadar kullandığın telefonları unutman için ama o kadar param yok malesef.

Sana şikayetvar.com sitesi üzerindeki telefon şikayet rakamlarını yazıp başka birşey söylememek üzere susuyorum.

Samsung - 41.343
Apple - 15.134
Huawei - 30.018
Xiaomi - 2.479
Dostum cihazın bataryasının 2. gün şiştiğini söylemişsin. Piyasada ki en dandik şarj cihazını dahi kullansan 2 gün gibi bir süre zaafında olması imkansız. Ben en azından abartmıyorum. Ayrıca Şikayet sayısının öneminden ziyade kaç tanesinin çözüme kavuştuğu önemli. Babanın şirket gibi savunduğun adamlar problemi çözmekten acizler hatta cevap bile vermiyorlar.

Xiaomi ye sıcak bakıyorum acıkcası. Çok fazla övgü almış. Airdots ta bayağı bir ucuzmuş zaten.
MIUI yazlımı çok sıkıntılı. En iyisi One UI.

Samsung - 41.343
Apple - 15.134
Huawei - 30.018
Xiaomi - 2.479
Dostum Xioami çıkalı 2 sene (TR) oldu. Samsung ise ondan önce ve sonra güvenilirliğini kanıtlamış bir marka. Samsung'un çok fazla müşterisi olduğu için haliyle çok sorun yaşanıyor. Xioami'nin de (TR) az müşterisi olduğu için az sorun yaşanıyor.

MIUI yazlımı çok sıkıntılı. En iyisi One UI.

Dostum Xioami çıkalı 2 sene (TR) oldu. Samsung ise ondan önce ve sonra güvenilirliğini kanıtlamış bir marka. Samsung'un çok fazla müşterisi olduğu için haliyle çok sorun yaşanıyor. Xioami'nin de (TR) az müşterisi olduğu için az sorun yaşanıyor.
Zamanında Nokia en çok satan telefondu ama en az sıkıntı çıkaran markaydı bence çok müşteri olması çok sıkıntı çıkaracak anlamına gelmez ki Xiaomi neredeyse Türkiye'de şuan ilk 3 marka arasında kullanıcısı hiç az değildir.

Zamanında Nokia en çok satan telefondu ama en az sıkıntı çıkaran markaydı bence çok müşteri olması çok sıkıntı çıkaracak anlamına gelmez ki Xiaomi neredeyse Türkiye'de şuan ilk 3 marka arasında kullanıcısı hiç az değildir.
Çünkü zamanında dokunmatik ekran yoktu, bu kadar güçlü bileşenler yoktu. Haliyle bozulup\çizilmesi daha az oluyordu.
Samsung'a nazaran az kullanıcısı var.

Hocam konuştukça batıyorsunuz. İsterseniz konuyu kapatalım. İyi ki bir Xiaomi kullanmışsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı