3000-5000 TL Arası Android Telefon Önerisi.

Haziran 2012 yılında aldığım Samsung Galaxy S3 telefonumun artık Instagram ve kullandığım çoğu uygulamada yetersiz kalmasından dolayı yeni bir Android telefon almaya karar verdim. Çok oyun oynayan bir insan değilim fakat malumunuz bir PUBG ve Call of Duty denemesi yapmak günümüzde akıllı telefonlar için farz oldu. Bütçem Kasım ayı için 3000 ila 5000 arası ama 4000 üstüne çıkmak istemiyorum malum PC alınıyor o fiyatlara ve benim şahsi fikrim o kadar para vermek çok mantıklı değil. Her an çalınabilecek ya da düşünce kırılabilecek bir elektronik cihaza. Birkaç gündür forumlarda dolaşıyorum aklım karman çorman oldu. Bir A70 E, bir Xaomi 9T ye gidiyor aklım. Farklarını ise tam manası ile kavrayamadım.
Şimdi sizden ricam belirttiğim fiyat aralığında her açıdan mükemmel olan ve bana minimum 3,4 yıl gidecek telefonu önermeniz. Çok kriterim yok, kamerası iyi olsun, çok ısınmadan oyun oynayabileyim ve şarjı iyi gitsin o kadar.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Xiaomi Mi 9 şiddetle tavsiyemdir.
 
bir kişi hariç kimse önerdiği telefonu neden önerdiğini bir cümle dahi olsa yazmadan önermiş.

Boşu boşuna link atmamıştım. Öncelikle 6.000 mAh pile sahip, üç kameralı (48MP+8+5). 4/6 GB RAM, 64/128 GB'da depolama seçeneği var. Full HD 6.4inç ekranı var. Oyun konusunda pek yetenekli değil. Isınma konusunda da tam bir fikrim yok.
 
Son düzenleme:
Boşu boşuna link atmamıştım. Öncelikle 6.000 mAh pile sahip, üç kameralı (48MP+8+5). 4/6 GB RAM, 64/128 GB'da depolama seçeneği var. Full HD 6.4inç ekranı var. Oyun konusunda pek yetenekli değil. Isınma konusunda da tam bir fikrim yok.
Teşekkür ederim sizi kastetmiştim zaten daha fazla ayrıntı vermişsiniz.
 
Cevap yazan herkese teşekkür ederim fakat bir kişi hariç kimse önerdiği telefonu neden önerdiğini bir cümle dahi olsa yazmadan önermiş. Benim kafam zaten çorba olmuş vaziyette. Ricam bir kaç cümlede olsa şu özelliğinden dolayı diye yardımcı olacak cevaplar gelirse çok sevinirim.

Bir kaç konuda daha gördüm sizi. İstisnasız bu fiyat aralığında ki herkese A70 önermenizin sebebini öğrenebilir miyim? Yanlış anlamayın özelliğini öğrenmek istediğimden.

Ben de birkaç haftadır telefon arayışındayım. Bu civarlarda en güncel, en kendini yenilemiş ve en iyi batarya ömürlü telefon A70. Samsung epey değişmiş. Arayüzü temiz, hızlı ve kaliteli. Ayrıca işlemcisi fena değil. Türkiye şartlarında büyük çoğunluk zaten multi-tasking ya da uzun şirket projeleri ile uğraşmıyor. O yüzden de bu cihazlar için fazla beklentide olunacağını sanmıyorum. Xiaomi, Meizu gibi ülkeye yeni yeni giriş yapmış şirketlerin daha pazarda pişmesi gerektiğini düşünüyorum.

Estağfurullah, sizi çok iyi anladım ben. Umarım en doğru şekilde anlatabilmişimdir sebeplerini. İyi akşamlar, selamlar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı