5000 TL telefon tavsiyesi

Bütçe
5000

koray105

Kilopat
Katılım
20 Haziran 2018
Mesajlar
3.503
Makaleler
1
Çözümler
29
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon.
Cinsiyet
Erkek
Aradığım özellikler.
Net güzel parlak bir ekran.
Kaliteli fotoğraf çeken kamera.
128 GB hafıza.
Minimum 6 inch ekran.
iOS Android fark etmez.
Bir de mi 10 t Pro nasıldır yazılım sorunları varmış Xiaomi de doğru mu?
 
S20FE’den şimdilik uzak durun. Eğer SD versiyonu Türkiye’ye gelir ve güzel bir fiyattan satışa çıkarsa gözünüzü kapatıp alabilirsiniz. Eğer bekleme şansınız varsa kesinlikle bekleyin benim size önerim.

Xiaomi tarafında duyduklarınız doğru MIUI hala geliştirilmesi gereken bir arayüz bunun sonucunda günlük kullanımda bazen sizi üzen detaylar olabilir. Onun dışında gayet güzel telefonlar ah bide yazılımları iyi olsa.

Samsung Galaxy A52 önerebilirim. İsteklerinizi tamamen karşılıyor, üstelik bütçenizden üste kalan bir miktar da oluyor. Yani bekleyebilirim sıkıntı yok derseniz S20FE’nin SD versiyonu, beklemem derseniz de Galaxy A52 öneririm.

A52’de bir de kasada ufak bir açıklık problemi var, kronik değil ama bazı kişilerde çıkmış bazılarında hiç çıkmamış. İnternetten araştırabilirsiniz günlük kullanımda rahatsız eden bir şey değil. IP sertifikasını da bozacağını düşünmüyorum.
 
S20FE'den şimdilik uzak durun. Eğer SD versiyonu Türkiye'ye gelir ve güzel bir fiyattan satışa çıkarsa gözünüzü kapatıp alabilirsiniz. Eğer bekleme şansınız varsa kesinlikle bekleyin benim size önerim.

Xiaomi tarafında duyduklarınız doğru MIUI hala geliştirilmesi gereken bir arayüz bunun sonucunda günlük kullanımda bazen sizi üzen detaylar olabilir. Onun dışında gayet güzel telefonlar ah bir de yazılımları iyi olsa.

Samsung Galaxy A52 önerebilirim. İsteklerinizi tamamen karşılıyor, üstelik bütçenizden üste kalan bir miktar da oluyor. Yani bekleyebilirim sıkıntı yok derseniz S20FE'nin SD versiyonu, beklemem derseniz de Galaxy A52 öneririm.

A52'de bir de kasada ufak bir açıklık problemi var, kronik değil ama bazı kişilerde çıkmış bazılarında hiç çıkmamış. İnternetten araştırabilirsiniz günlük kullanımda rahatsız eden bir şey değil. IP sertifikasını da bozacağını düşünmüyorum.

Hocam peki ucuza IMEI attıranlar varmış. Benim de abim hazır Avrupa'dayken bütçeyi biraz daha artırarak iPhone modellerine baksam nasıl olur?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı