5000 TL Yayın için PC Toplama

Zoeyx

Kilopat
Katılım
27 Şubat 2018
Mesajlar
111
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle iyi forumlar.

Monitör dahil olmadan 5 Bin TL'ye Twitch yayını ve Youtube için güzel bir PC önerisi istiyorum. Intel'ci olduğum için şimdi ilk defa AMD bir işlemci Ryzen serisi düşünüyorum. Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5k.png

Bütçeni biraz aşıp SSD eklemeni şiddetle tavsiye ediyorum. :)
 
Oyunu oynayıp yayına verip yüksek FPS değeri almanı sağlayacak şey öncelikle ekran kartı olacak. RAM fiyatları düşünce yükseltebilirsin ama ekran kartı öyle 6 ayda değişecek bir parça değil. ^^

En kötü 1060 3GB versiyonuna düşür, RAM ve SSD ekle.
5k.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 296531

Biraz aşıp bunu almanı öneririm. Sonradan SSD de alırsın
Upload hızım 2. O yüzden işlemciye yük bindireceğim, kaliteyi artıracağım. Bir de CS:GO yayını yapacağım. Zaten genellikle RAM alana kadar sorun şurada, drop yapar mı yayınlarda?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CS GO için zaten GTX 1060 fazla kalır. GTX 1050 alabilirsin ama PUBG gibi bir oyun oynarsan GTX 1060 lazım.

CS:GO'dan başka bir şey oynamayacak mı arkadaş, niye fazla kalsın anlamadım. Yayın için kaliteye göre değişir. Daha hızlı bir internet alman daha iyi olur Pingsiz oynarsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO dan başka bir şey oynamayacak mı arkadaş niye fazla kalsın anlamadım. Yayın için kaliteye göre değişir. Daha hızlı bir internet alman daha iyi olur pingsiz oynarsın.
İlerleyen zamanlarda iyi yerlere gelirsem Twitch'de tabii ki güzel bir internet alacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı