5000 TL Yayın için PC Toplama

Arkadaş zaten SSD alamıyor. CS GO oynayacaksa ekran kartından kısması en mantıklısı olur.
Olay yanlış yere gitti, yayında iyi bir net olmadığı için PUBG oynamayacağım ama Fortnite, CS oynayacağım, tabi yayın dışı videoda veya arkadaşlarla genellikle PUBG de oynayacağım, bu arada yetkili hocalarımdan da bir PC önerisi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartından kısmak gibi bir hata yapmayın lütfen. 5000 TL sisteme de 1050 almayalım bi' zahmet.

Durumu anladım. 5500 TL'ye alabilecek durumunuz varsa bu güzel olabilir.

Sistem.PNG

Son düzenleme:
Durumu anladım. 5500 TL'ye alabilecek durumunuz varsa bu güzel olabilir.

Eki Görüntüle 296545

Niye Vatandan topluyorsunuz ? RAM 8 GB 2400 MHz. AMD'de ne kadar yüksek MHz o kadar performans. 1060 niye 3 GB? Benim yaptığım sisteme SSD eklersen de aynı fiyat oluyor o çok daha iyi.

Arkadaşlar, lütfen sistem toplamaktan anlamayan insanlar yorum yapmasın! Bu kaçıncı başlık sayamadım. Çok yanlış öneriler ve yönlendirmeler yapılıyor. Özellikle son zamanlarda @Oreki ve @Pantheon gibi arkadaşlarımız yazmayınca bu kişiler türedi. İnsanları yanlış sistemler toplamaya ve akıllarını karıştırmaya itiyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı