5000 TL'ye 165Hz IPS monitör önerisi

Bütçe
5000

562410

Hectopat
Omen 25i almıştım, gayet güzel monitördü fakat çerçevede çizikler olduğu için, satıcı tehşir ürün sattığı için iade etmek zorunda kaldım. Omen 25i alternatifi bu ürün alınabilir mi? İtopya'ya çok fazla güvenemiyorum monitör konusunda, mağazadan almayı düşünüyorum.

Omen 25i'nin yükseklik hali bulunan bir model, düşünceleriniz nedir? @BerkayZ87 @Saint Lucia

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung olan 240 Hz

İlk monitörüm 1 tane ölü pixeli vardı. İlk heyecan ile iadeye bile göndermedim. 3 yıl kullandım hemen hemen ghostin testinde 3 tane gölge gözüküyordu. Renk doygunluğu vs baya iyi önerebilirim.
Ama geçen gün ben 5000tlye Samsung odsy 240hz aldım.

Omen 24 ile Omen 25i birbirinden tamamen bağımsız iki model. Bir kere birisi 24.5" panel kullanırken birisi 23.8" panel kullanıyor, oradan bile panel yapısının farklı olduğunu anlamak mümkün.

24G2SPU mantıklı bir seçim. Bunun dışında R25i-30'a 5200 TL verilmez.

@562410 bu arada teşhir diye bahsini ettiğiniz Omen 25i'yi hangi satıcı satıyor?

Son düzenleme:
MT'nin teshir ürün satması garip geldi. Uzun zamandır tedariğini yapanlar onlar. Stok sıkıntısı olduysa bu durum yaşanması muhtemel.
Şu an MT satmıyor. Ellerine ne zaman stok ulaşırmış? Hiç böyle bir muhabbet yaptınız mı? Tekrar satın alma fikri bana daha mantıklı geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı