5000 TL'ye kadar kablosuz kulaklık önerisi

@KEJTOK Üç beş özelliği az yukarıda diye o para verilmez hocam bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz. Üstelik dediğimi tekrar diyeceğim. Razer'ın attıgınız ürününü alan ya da öneren görmedim daha önce. Logitech modelini arkadaşım aldı canavar gibi kulaklık. Suçsuz yere gömmek istemem Razer'ı lakin ne oldugu bilinmeyen bir kulaklık için 1600TL vermek mantıksız.

Konu yersiz uzuyor bu arada kapatalım.

 
Sponsor ürünü gösteriyorsun şahane 👌

Ona bakarsan Rraenee de Logitech kullanıyor -_-
 
Sponsor ürünü gösteriyorsun şahane 👌

Hayır kullanan görmedim dedin diye attım bende kullandım bu ürünü ve bu adam uzun saatler yayın yapiyor rahat hissetmese emin ol tuğkan gibi bir yayıncı sponsorda olsa takmaz. :)

Razer'dan çok NVIDIA'dan kazanıyor Razer'in vereceği 3 5 kuruş'a muhtaç degil. Kendine ait mağza firmasıda var :)
 
Hayır kullanan görmedim diye attım bende kullandım bu ürünü ve bu adam uzun saatler yayın yapiyor rahat hissetmese emin ol tuğkan gibi bir yayıncı sponsorda olsa takmaz. :)

O zaman rraenee de Logitech 733 kullanıyor? Ona da aynısını söyleyebiliriz.
 
Sponsor ürünü gösteriyorsun şahane 👌

Ona bakarsan rraenee de Logitech kullanıyor -_-

Evet doğru Mert Logitech'in kulaklıgını kullanıyor kulaklık kötü demedim zaten.

Arkadaş sadece G733'ün daha iyi oldunu söylemiş bende bunun zıttını düşündüm karşlaştırma attım arkadaş 1600 TL'yi sen karşıla dedi. Anlamsız konular bu iki olayı birbirinden ayırt edebilecek kadar olgun insan olmak lazım bazen.
 
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. Logitech'i almayı düşünüyorum. Kullanıp memnun kalmazsam diğer modellere yönelirim. Tekrardan teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı