5000 TL'ye kasa önerisi

Bütçe
5000TL
Güzel bir kasa hava sirkülasyonu kötü değil alternatif isterseniz aşağıdaki hava sirkülasyonu açısından daha iyi fakat görünüşe de önem veriyorsanız bu arkadaşın attığınızı da alabilirsiniz.

5000D biraz daha büyük, 4000X'i atma sebebim içinde 850 W yeni nesil ATX 3.0 PSU ile gelmesi.

5000D biraz daha büyük, 4000X'i atma sebebim içinde 850 W yeni nesil ATX 3.0 PSU ile gelmesi.
PSU içerdiğini görmemişim hocam haklısınız kusura bakmayın.

Sıvı soğutmaya bütçen yoksa Gamepower Warcry da alabilirsin. Kasanın malzeme kalitesi yeterli, hava akışı gayet iyi. Tabii diğer markalarda olduğu gibi cırtcırtlı kablo düzleme aparatları vs beklememek gerekiyor. Gayet düz, cam ve ferah bir kasa olmakla beraber fiyatı da gerçekten diğer ürünlere göre uygun. Eğer sıvı soğutmaya bütçeniz sıkışıyorsa arkadaşınızın dediği şey çok mantıklı o yüzden. Sıvı soğutma önerisi isterseniz bütçe belirtirseniz ayarlayalım. Ek olarak bütçeniz sıkışıyorsa kasaya 12-14 adet Lian Li'ya da NZXT fan takmaya çalışmayın çünkü 15 bin TL civarı bir şey yapıyor sanırım 😁 şimdi linç edecekler fakat Warcry için Gamepower markasının düzgün fanları da iş yapacaktır sonuçta çok fazla fan var ve her şekilde sirkülasyonu sağlıyor.
Max bütçem 5500. Buna göre ne yapmalıyım.

Maksimum bütçem 5500. buna göre ne yapmalıyım.

Bütçeye sıvı soğutma, kasa ve fanlar dahil mi? Ekstra bir şey lazım mı PSU gibi. Anakartınız ATX mi? Ekran kartınız 3 fanlı mı?

Kasa ve fanlar dahil. Atx ekran kartı 3 fanlı.
Psu da bunu aldım https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BF5SYZX6?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
PSU güzel tercih, biraz daha araştırmayla belki başka bir kaliteli markadan ucuza getirilebilirdi fakat oynayacak fiyat 500TL falan olurdu diye düşünüyorum.

Sanırım sıvı soğutmayı zaten almışsınız o yüzden sıvı soğutmanın kendi 3 fanını çıkartırsak 9 fan daha almanız gerekiyor. Gamepower Warcry tarzı bir kasa istiyorsanız ve fanlar da dahilse her şekilde uygun fiyatlı fanlara yöneleceğiz bu yüzden en azından kaliteli olması açısından

Amazon.com.tr
Ve.
3 adet Amazon.com.tr
Ya da
3 adet.
Amazon.com.tr

Alabilirsiniz.

Daha farklı bir kasa tercihiniz olur ise:

https://www.hepsiburada.com/lian-li...uncu-kasa-p-HBCV00000TTKAP?magaza=Hepsiburada
Bu kasaya da bakabilirsiniz. F/P gayet iyidir.

PSU güzel tercih, biraz daha araştırmayla belki başka bir kaliteli markadan ucuza getirilebilirdi fakat oynayacak fiyat 500TL falan olurdu diye düşünüyorum.

Sanırım sıvı soğutmayı zaten almışsınız o yüzden sıvı soğutmanın kendi 3 fanını çıkartırsak 9 fan daha almanız gerekiyor. Gamepower Warcry tarzı bir kasa istiyorsanız ve fanlar da dahilse her şekilde uygun fiyatlı fanlara yöneleceğiz bu yüzden en azından kaliteli olması açısından

Amazon.com.tr
Ve.
3 adet Amazon.com.tr
Ya da
3 adet.
Amazon.com.tr

Alabilirsiniz.

Daha farklı bir kasa tercihiniz olur ise:

https://www.hepsiburada.com/lian-li...uncu-kasa-p-HBCV00000TTKAP?magaza=Hepsiburada
Bu kasaya da bakabilirsiniz. F/P gayet iyidir.
Sıvı soğutmam yok hocam onun ile birlikte. Ben yanlış bildirdim sanırım. Birde rampage İcebland ile arasındaki fark ne?. Benim aklımdakiker yine h9 flow- haf500- Lancool 3
Ancak gamepower warcry veya rampage İcebland derseniz sıvı soğutucu sanırım alabilirim. Alamaz isen diğer kasalar en azından ileriki zamanlarda sıvı soğutucuyu sonra takviye yapabilirim. Oyun için istiyorum ekstra bir işlem değil

Sıvı soğutmam yok hocam onun ile birlikte. Ben yanlış bildirdim sanırım. Birde rampage İcebland ile arasındaki fark ne?. Benim aklımdakiker yine h9 flow- haf500- Lancool 3
Ancak gamepower warcry veya rampage İcebland derseniz sıvı soğutucu sanırım alabilirim. Alamaz isen diğer kasalar en azından ileriki zamanlarda sıvı soğutucuyu sonra takviye yapabilirim. Oyun için istiyorum ekstra bir işlem değil
Rampage Iceblade bir tık daha küçük. Sıvı soğutma da alacaksanız işlemci modelinizi öğrenebilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı