5000 TL'ye RTX 2070 İçin Monitör Önerisi

RAHİM ACAR

Megapat
Daha fazla  
Ryzen 2700 veya i7 9700K ve RTX 2070'li sistem toplamayı düşünüyorum. 3000-5000 TL arası kurgu ve oyun için monitör arıyorum kurgu için buluyorum fakat Hz değeri düşük Hz değeri yüksek olanları ise renk özellikleri düşük yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
5000 TL monitöre vereceğime 3238 TL'ye bu monitörü alıp RTX 2080 eklerim sistemime. Ayrıca sistemi yavaştan toplayacaksanız en başında monitör, ekran kartı diye gidin. En son işlemci, anakartı alın. Ryzen 3. nesil işlemcilere 4-5 ay kaldı en fazla. Kesinlikle beklerim yüksek bir bütçem var iken.

Samsung LC27HG70QQMXUF (C27HG70) Monitör
Bu monitörü ben de almayı düşünüyorum. Öneririm fakat stok kalmamış. Stoklara girmesini bekleyebilirsiniz. Geçenlerde indirimde 2.900 TL'ye kadar düştü. MPG27CQ ile aralarında farklar bildiğim kadarıyla şunlar: Samsung'ta sRGB kapsamı %125, MSI'da %115. Samsung 8 bit + frc, MSI düz 8 bit. Samsung'ta ayrıca Quantum Dot teknolojisi, HDR ve Black Equalizer mevcut.

HP OMEN 27'' 165 Hz 1ms (HDMI + Display) Gsync QHD LED Fiyatı

3500 TL'ye 2K 165Hz Gsync 27" 1MS (GTG) ve daha birçok özelliğe sahip bu monitörü buldum. Kalanı üzerine koyarak RTX 2080 almanı öneririm. Rekabetçi oyunlar oynuyorsan 27" üzerini önermem. Odaklanman zor olur. 2K için ise 165Hz fazlasıyla yeterli olacaktır. Rekabetçi oyunlar oynuyorsan iyi seçim olur. Hikayeli oyunları seviyorsan 4K monitörlere yönelmelisin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı