5000 TL'ye yurt dışı iPhone 11 Pro Max alınır mı?

Bir sayfa buldum 50 bine yakın takipçili ve yurt dışı ürünleri satıyor. Bu fiyat imkansız zaten neden ucuz diye sorduğumda düşük para birimi ülkelerden getiriyoruz dediler. Sistemi sorduğumda yurt içine girerken pasaporta sizin numaranız adına kaydettiriyoruz dediler. Yorumlara bakıyorum yorumlar iyi ama hiç kötü yorum göremedim. Sayfanın takipçilerine tek tek mesaj attım satın alanların çoğu ürün orijinal hiçbir sorun göremedim dedi. Adresi WhatsApp numarası vesaire de var. Öğrenciyim riske atmamak için 1000 TL yol parası verip şehirlerine gideceğim sizin yorumunuz nedir? Kapanma garantisi ayrıca Apple Türkiye 1 yıllık garanti sözü veriyorlarmış. Bir kullanıcı yere düşürmüş bunlar da size göndereceğimiz fatura ile Apple servisine gidin demiş. İyi Sosyal'ler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayfayı paylaşma imkanınız var mı %99 dolandırıcı büyük ihtimalle lakin yine de bakabilirim.

Ben zaten dolandırıcı sanıp girdim. Arada dini paylaşımlar vardı kul hakkı ile ilgili. Tam orada sandım dini kullanarak dolandırıcık yapıyorlar. Hani dediğim gibi kime yazsam bir sorun yok yazıyor.
Sayfayı paylaşma imkanınız var mı %99 dolandırıcı büyük ihtimalle lakin yine de bakabilirim.

Instagram adresi yurtdisicihaz_ada.

Ben zaten dolandırıcı sanıp girdim. Arada dini paylaşımlar vardı kul hakkı ile ilgili. Tam orada sandım dini kullanarak dolandırıcık yapıyorlar. Hani dediğim gibi kime yazsam bir sorun yok yazıyor.

Instagram adresi yurtdisicihaz_ada.
Değişik bir sayfa dolandırıcı diyemem lakin o telefonların orjinal olmadığına eminim, bence uğraşmayın gidin 5K bütçe ile Note 10s alın daha mantıklı.
Bu arada takipçiler bot büyük ihtimalle sizde anlamışsınızdır göz boyama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yedin ki bunu sen ? 5.000 TL, Tayland gibi doğu bir ülkede olsa giderim, gezer gelirim üstüne Iphone alır gelirim. Lütfen artık bu kadar dolandırılmayın ya yıl oldu 2022..

Öğrenciyim riske atmamak için 1000 TL yol parası verip şehirlerine gideceğim sizin yorumunuz nedir? Kapanma garantisi ayrıca Apple Türkiye 1 yıllık garanti sözü veriyorlarmış. Bir kullanıcı yere düşürmüş bunlar da size göndereceğimiz fatura ile Apple servisine gidin demiş. İyi Sosyal'ler.
1000 TL yol parası verip, şehirlerine gideceğini yazmışsın o yüzden yazdım da. Sorun bu zaten, inanıp, dolandırılmaya açık olman. Böyle bir platform bilmesen belki almaya çalışıp kandırılacaktın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı