Sınırsız? Açılıyor?Evet öyle oluyor 8 ay açık 4 ay kapalı çift SIM olduğu için 4. ayda 1 kere kapanıyor simi çıkartıp tam tersi şeklinde takıyorsun 2. 4 ayın başlıyor ya da cüzi bir miktar verip eğer ki alcağın yer açıyorsa sınırsız açabilirsin pasaporta işletmeden.
Peki her yıl mı açılır yoksa 3-5 yıl sonra sonsuza dek kapanırmı ve aldığım herhangi bir telefoncuda bu 8-4 modülü olurmuTelefoncudan SIM iğnesi bile alınmaz sahibinden vb ikinci el platformlarından alınabilir evet ocakta açılıyor hemen açılıyor düşüncesine girmeyin sakın ayın 10'unda da açılabilir 15'inde de ama ocakta açılıyor.
Telefoncudan SIM iğnesi bile alınmaz sahibinden vb ikinci el platformlarından alınabilir evet ocakta açılıyor hemen açılıyor düşüncesine girmeyin sakın ayın 10'unda da açılabilir 15'inde de ama ocakta açılıyor.
Sınırsız? Açılıyor?
Sınırsız açılmıyor dostum. Eğer yurt dışı vatandaşı birinin e devletinden imeinizi girerseniz 2 ay uzuyor. iPhone için sınırsız açılmıyor.Ben tanıdıktan aldım hocam memnunum aldıktan sonra pcden testde edebiliyorsunuz 0mı değil mi diye beğenmedim işareti atma sebebiniz nedir?
Hocam onun nasıl olduğunu bende bilmiyorum sorduğumda 9K demişti üstüne biraz geçti şimdi ne kadardır bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.