50000 kişi emrinizde olsa ne yapardınız?

Alayını dilendirirdim. Günlük 1 TL getirse hepsi 50.000 TL yapar. 50.000 X 30 = 1.500.000 TL Cash getirisi var. Öncelikle emlak işine girer 1 yılda İstanbul Ankara gibi yerlerden düzinelerce ev arsa alırdım. Daha sonra bunları bir güzel döşetir ,zenginlere konaklamaları için 2 günlüğü 10.000 TL den kiralardım. Aynı şekilde arabalar da alırdım ,onlarla da zenginlere oynardım. Para zenginlerde ,zengin ile zengin olursun. Ev arsa araba derken bir anda merkez bankasından çok para basar hale gelirdim ,IMF 'e borç para verirdim ,faiziyle 7 ceddimi yaşatırdım. Ana parayı ödeyemezlerse karşılığında Güney Amerika veya Afrika 'nın güneyinden denize kıyısı olan ülke kurmalık kadar geniş toprak alırdım. Sonra orada kendime ordu kurardım ,parasıyla değilmi .... satayım. Rusya 'dan S500 'ler Amerika 'dan top tüfek Türkiye 'den de 2 emekli bordo bereli getirttinmi al sana 5 seneye korkulacak bir ordu. Sonra toprak işgaline başlardım. Zaten Afrika aç. Baştaki diktatörleri indirir yerine kendime sadık olanları yerleştirirdim. Resmiyette benim topraklarıma katmasamda baştaki lider sayesinde sömürü manyağı yapardım. Ama halka zulmetmez ve onların olanı onlardan esirgemezdim. Sonra Orta ve Güney Afrika benim oldu mu oldu ,dünyanın dört bir tarafından mimarlar ,mühendisler ,bilim adamları ,felsefeciler ,ilim adamları ,alın size para alın size olanak alın size toprak burayı medeniyetin bilimin ve ilimin merkezi yapın. Dünya siyasetinde tarafsız olurdum. Siz üst yarım kürede yiyin birbirinizi ben burda gelişeyim kasılayım hesabı yapardım. Medeniyeti ilan ettiğim an tüm hastalıklara ( aklınıza gelebilecek her türlü hastalığa ) çözüm için envai çeşit bilim adamına ernvai çeşit olanak sunardım. Hastalıktan ölmek kimsenin hakettiği birşey değil. Heleki pahalı ilaçlar yüzünden tedaviye ulaşamamak ,tedavi olabilecekken yokluk yüzünden olamayıp ölmek insana çok koyar. Böyle düşündüğüm için hastalıkları dünya üzerinden silmekle uğraşırdım. Baktım dünya ile işim bitti uzaya abi. Yap orda ayın yörüngesine dev bir istasyon. Aydan atla jupiterin uydularına ordan atla plütona neptüne derken bakmışsın karadeliği gözüme kestirmişim ,sonunda insanlığın yok oluşu dahi olsa bu meretin sırrı çözülecek der habire insanlı uzay aracı yollardım. Olay ufkunda artık son sinyalin gönderilebileceği yerden boyuna veriler toplardım. Sonra onları yok etmenin ( insanlığın sonunu getirecek ise tehlike arz edenlerin) yollarını arardım. Anti madde ile karadeliğe ay kadar yapar uydu yapar onu gönderirdim. Baktım olmuyor jupiteri anti maddeye çevirir basardım kara deliğin içine. Baktım olmuyor bükemediğin eli öpeceksin der 2 kul huvallahü ehad okur bende dalardım içine ,kim bilir belki savaşsız hastalıksız capcanlı tamamen iyilik dolu bir evrene açılıyordur.
Varya sende kafa çok sağlam çalışıyor okuması zaman aldı ama değdi.
 
Buna benzer bir konu daha açılmıştı sanırım ama ben çıtayı daha da yükseltiyorum. Şöyle 50000 kişi var ve ölene kadar da emrinizdeler. 50000 kişiye neler yaptırırdınız? Şahsen ben hepsinin telefonunu alırdım ve 2. el telefon marketi zinciri kurardım. 😄😄

Devasa bir ordu kurardım Avrupa fethi yapardık. 😄😄
 
Hemen içindeki kadınları ayırıp uzun bir süre beklerdim. Ardından çocukları olup çocukları büyüyünce nüfus da artardı. Musul'u falan alırdım. Her 50 yılda bir nüfusumuz 3 veya 4 kat artardı. Beyin bedava.
Öyleyse bağırın ulan "Fenerbahçe çok yaşa!" derdim.
Fenerbahçe çok yaşa!
 

Geri
Yukarı