50000 TL sistem önerisi

tooesperhd

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ortalama 50.000 ila 55.000 TL arasında bir bütçe ile alınabilecek en iyi bilgisayarı istiyorum. Parça parça veya hazır sistem fark etmez dilediğiniz gibi öneri yapabilirsiniz.

Ek olarak sıkı bir CS oyuncusuyum, Zowie XL2546k 240Hz monitörüm var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplamda 54.729TL. Bu arada attığım kasaya o sıvı soğutucu sığar mı bilmiyorum onu araştırman gerek. Eğer sığmazsa 240mm alabilirsin.

Toplamda 54.729TL. Bu arada attığım kasaya o sıvı soğutucu sığar mı bilmiyorum onu araştırman gerek. Eğer sığmazsa 240mm alabilirsin.

Hocam ekran kartı düşük kalmadı mı sizce?

Yazdığın mesajda sıkı bir CS oyuncusuyum diye belirtmişsin demek ki CS sık oynuyorsun bu yüzden işlemciye ağırlık verdim.

Farkındayım hocam, 7500F ile aralarında uçurum bir fark göremedim. İşlemciyi 7500F yapıp ekran kartını güçlendirebilir miyiz? Nasıl olur sizce?

Farkındayım hocam, 7500F ile aralarında uçurum bir fark göremedim. İşlemciyi 7500F yapıp ekran kartını güçlendirebilir miyiz? Nasıl olur sizce?

Eğer ağırlıklı olarak CS oynuyorsan saçma bir seçim olur. Eğer ağırlıklı olarak oynamıyorsan ekran kartına ağırlık verebilirsin. 7800x3D 7500Fden çok daha iyi bir işlemci.

7500F alacak olursak hangi ekran kartını tercih ederiz? Yeni çıkan 9070 serisini oldukça beğendim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı