5000TL fare önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522193036
Selam, şu anda Viper V3 Pro kullanıyorum. Fakat değiştirmek ve biraz daha ergo bir shape e geçmek istiyorum. Direkt kardeşi DeathAdder V3 Pro geldi aklıma ve en yakın olduğum seçenek de o. Palm claw karışık tutuyorum fakat önceden DeathAdder Essential kullanırken rahattım. Benim icin oncelikler:
  • Elim cok buyuk degil fakat ergo shape istiyorum.
  • 2K Hz destegi olsa yeterli daha fazlasina gerek yok.
  • Bataryasi uzun gitmeli, 2 gunde 1 kablo takmak istemiyorum. Dolasiyila kablosuz olmali.
  • Malzeme kalitesi yuksek seviye olmali, ya icinden grip tape cikmali ya da coatingi kaliteli olmali.
  • Viper V3 Pro'dan gectigimde kotu hissettirmeyecek bir sensore sahip olmali belki 3395 gibi.
Onerileriniz icin simdiden teşekkürler.

Al geç.
DeathAdder V3 Pro mantıklı.
Rezalet bir ürün. @ca9an hocam daha iyi bilir.

Al geç.

Niçin rezalet? Razer'ın klasik scroll sorununun olmadığı üst düzey sensöre sahip bir fare.

Al geç.

Bu fiyata 250 mAh batarya ne bro adamın dediğini az bir oku.

Malzeme kalitesi, bağlantı sorunları?

Bağlantı sorunu hiç duymadım hocam bu fareyle ilgili. Hatta ben de düşünüyordum bu fareyi ama bütçe elvermediğinden almamıştım o zaman bayağı araştırmıştım herkes bu fareyi öneriyordu. Sorun yaşayan hiç duymadım. Malzeme kalitesi niçin kötü? Klasik plastik fare. Çoğu üst segment fare gibi.

Niçin rezalet? Razer'ın klasik scroll sorununun olmadığı üst düzey sensöre sahip bir fare.

En baba scroll sorunu bu modelde var zaten. Üst düzey sensör dediğin de hepsinde var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bağlantı sorunu hiç duymadım hocam bu fareyle ilgili. Hatta ben de düşünüyordum bu fareyi ama bütçe elvermediğinden almamıştım o zaman bayağı araştırmıştım herkes bu fareyi öneriyordu. Sorun yaşayan hiç duymadım. Malzeme kalitesi niçin kötü? Klasik plastik fare. Çoğu üst segment fare gibi.
En baba scroll sorunu bu modelde var zaten. Üst düzey sensör dediğin de hepsinde var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyur @Boran.o kardeş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı