5000TL mouse önerisi

Bütçe
5000 TL
Razer Deathadder V3 Pro.

Elin zaten ufakmış bu ikisinden birini al geç.

Kimse de kusura bakmasın bu bütçede HyperX haste de önerilmez.

Neden Razer DeathAdder V3 Pro? sadece ismini yazmışın.
1. Güvenilirlik: Forumda bazı arkadaşlar muhtemelen çığ etkisine kapılıp veya e-spor oyuncularından görüp Wraith gibi teknik destek konusunda güven vermeyen yerlerden ve kalitesi kısık mouse'lar önermek konusunda ısrarcı. Razer Amazon gibi yerlerde satılıyor.

2. Kalite: Razer kalite konusunda kendini kanıtlamış bir marka. YouTube'a falan yazın veya gidip deneyim anlarsınız. Aynı paraya ismi cismi pek duyulmamış mouselarla aynı paraya alınabiliyor ve daha kaliteli.

3. Sensör: Sensörü şuan piyasanın en iyilerinden. Bazı kişiler insan gözüyle ayırt edilemeyecek bahanesiyle daha eski sensörler önermiş fakat bu paraya daha iyi kalite ve sensör alabilecekken neden ismi cismi belli olmayan mouse alalım?

Tercih sizin.

1. güvenilirlik: Forumda bazı arkadaşlar muhtemelen çığ etkisine kapılıp veya e-spor oyuncularından görüp Wraith gibi teknik destek konusunda güven vermeyen yerlerden ve kalitesi kısık Mouse'lar önermek konusunda ısrarcı. Razer Amazon gibi yerlerde satılıyor.

2. kalite: Razer kalite konusunda kendini kanıtlamış bir marka. YouTube'a falan yazın veya gidip deneyim anlarsınız. Aynı paraya ismi cismi pek duyulmamış mouselarla aynı paraya alınabiliyor ve daha kaliteli.

3. sensör: Sensörü şu an piyasanın en iyilerinden. Bazı kişiler insan gözüyle ayırt edilemeyecek bahanesiyle daha eski sensörler önermiş fakat bu paraya daha iyi kalite ve sensör alabilecekken neden ismi cismi belli olmayan mouse alalım?

Tercih sizin.

Bence de öyle ismini ilk kez duygudum bir markaya o paraları vermek istemiyorum ayrıca zaten ben Razer Basilisk V3 almayı düşünüyordum aşırı rahat bunun hakkında ne düşünüyorsun alınır mı? Deathadder V3'ü de deneyeceğim denedikten sonra bu ikisinden birini alacağım büyük ihtimalle tasarım olarak da Razer dışındaki önerileri inceledim ama o markaların hiçbiri içime sinmiyor.

1. Güvenilirlik: Forumda bazı arkadaşlar muhtemelen çığ etkisine kapılıp veya e-spor oyuncularından görüp Wraith gibi teknik destek konusunda güven vermeyen yerlerden ve kalitesi kısık mouse'lar önermek konusunda ısrarcı. Razer Amazon gibi yerlerde satılıyor.

2. Kalite: Razer kalite konusunda kendini kanıtlamış bir marka. YouTube'a falan yazın veya gidip deneyim anlarsınız. Aynı paraya ismi cismi pek duyulmamış mouselarla aynı paraya alınabiliyor ve daha kaliteli.

3. Sensör: Sensörü şuan piyasanın en iyilerinden. Bazı kişiler insan gözüyle ayırt edilemeyecek bahanesiyle daha eski sensörler önermiş fakat bu paraya daha iyi kalite ve sensör alabilecekken neden ismi cismi belli olmayan mouse alalım?

Tercih sizin.
Razer alabilir ben eline büyük geleceği için Deathaddler önermedim. Onun dışında alınabilir bir mouse. Biz daha önce bu no name dediğin markalardan çok ürün almış biri olarak. Corsair ve HyperX ürünlerinden çektiğimi bu ürünlerden çekmediğim için aynı yoldan devam ederim seçim arkadaşın.

Razer alabilir ben eline büyük geleceği için Deathaddler önermedim. Onun dışında alınabilir bir mouse. Biz daha önce bu no name dediğin markalardan çok ürün almış biri olarak. Corsair ve HyperX ürünlerinden çektiğimi bu ürünlerden çekmediğim için aynı yoldan devam ederim seçim arkadaşın.
Corsair ve HyperX mouse konusunda bakarsak kötü evet.

Razer alabilir ben eline büyük geleceği için deathaddler önermedim. Onun dışında alınabilir bir mouse. Biz daha önce bu no name dediğin markalardan çok ürün almış biri olarak. Corsair ve HyperX ürünlerinden çektiğimi bu ürünlerden çekmediğim için aynı yoldan devam ederim seçim arkadaşın.

Logitech G PRO X Superlight 2'ı denedim elime olmuştu rahattı ama Deathadder ile aşağı yukarı ayni fiyat olduğu için Logitech yerine Razer'ı tercih etmek daha dogru geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı