5000TL mouse önerisi

Bütçe
5000 TL
Oyun oynuyor musun FPS oyunu vs deneme şansın oldu mu ağır olması bir sorun yaratıyor mu?
8000Hz özelliği çok CPU tüketiyor ve ayırt edilebilecek bir fark yok arada. Benim mouse'umumda 8khz özelliği var fakat 2khz kullanıyorum o da 1khz ile arada fark hissettiğim için değil yenilik olsun diye.
Ne tür farkları var Deathadder'ı direkt en iyi mouse diye övüyorlar Superlight 2'i genellikle hafif olması ile ve esporcuların övdüklerini vs gördüm.
Superlight 2 Claw-Fingertip tutuş için bir mouse.

rahatlık konusunda gözün kapalı alabilirsin. Keza elin benimkinden epey küçük. Her halükarda rahat edeceğini garanti edebilirim.
Denediğim de o kadar rahattı ki elim ufak olmasına rağmen çok rahat hissettirdi bu yüzden çok hoşuma gitti zaten aşırı premium bir hissiyatı var .

8000Hz özelliği çok CPU tüketiyor ve ayırt edilebilecek bir fark yok arada. Benim mouse'umumda 8khz özelliği var fakat 2khz kullanıyorum o da 1khz ile arada fark hissettiğim için değil yenilik olsun diye.

Superlight 2 Claw-Fingertip tutuş için bir mouse.
Direkt palm olmaması yüzünden eleniyor zaten tutuş tarzıma uymuyor

Denediğim de o kadar rahattı ki elim ufak olmasına rağmen çok rahat hissettirdi bu yüzden çok hoşuma gitti zaten aşırı premium bir hissiyatı var .

Direkt palm olmaması yüzünden eleniyor zaten tutuş tarzıma uymuyor
Dediğim gibi. Asla pişman olmayacağın bir mouse. 8k hzte de yağ gibi akıyor.

Pulsar xLite v3 eS öneririm. Özellikle bu model shape olarak palm grip tutanlar için tasarlanmış. Alt tarafında bulunan oled ekranı sayesinde drivere gerek kalmadan dpi ve hz gibi ayarlarınızı yapabiliyorsunuz. Kablolu 8K, kablosuz 4K HZ olarak kullanabiliyorsunuz yanında dongle geliyor zaten. Esneme ve gıcırdama sorunu yok ben mayıstan beri kullanıyorum malzeme kalitesi aşırı iyi. Aktif olarak zywoo bu mouseden kullanıyor.

@Beratbayrakci hocam Razer mouse dock Pro PC kapalıyken çalışmaya devam ediyormuş. Sürekli RGB'leri açık kalıyormuş bu sorunu nasıl çözdünüz? Herkeste varmış bu muhtemelen sizde de vardır.

@Beratbayrakci hocam Razer mouse dock Pro PC kapalıyken çalışmaya devam ediyormuş. Sürekli RGB'leri açık kalıyormuş bu sorunu nasıl çözdünüz? Herkeste varmış bu muhtemelen sizde de vardır.
Bende de öyle evet. Ona takılmadım ki hiç. Eğer sorun olursa kablosunu arkasından çıkarırım kapanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı