5000TL mouse önerisi

Bütçe
5000 TL
Bence de öyle ismini ilk kez duygudum bir markaya o paraları vermek istemiyorum ayrıca zaten ben Razer Basilisk V3 almayı düşünüyordum aşırı rahat bunun hakkında ne düşünüyorsun alınır mı? Deathadder V3'ü de deneyeceğim denedikten sonra bu ikisinden birini alacağım büyük ihtimalle tasarım olarak da Razer dışındaki önerileri inceledim ama o markaların hiçbiri içime sinmiyor.
Basilisk V3'de alabilirsiniz o da iyidir elinize hangisi daha uygun geliyorsa onu almak daha iyi olur.

Merhaba 5000TL'ye kadar kablosuz mouse bakıyorum. Aklımda Razer Basilisk V3 Pro var. Almayı düşünüyorum ama önerilere açığım ergonomik ve sağ el ile kullanabileceğim palm grip rahat bir mouse arıyorum.
Ben de daha yeni basilisk v3 pro aldım. Mükemmel bir mouse. Hele bir de benim gibi dock pro da alırsam 8000 hertzde kullanırsın mis gibi. Mouseun tutuş hissiyatı falan mükemmel.

Ben de daha yeni Basilisk V3 Pro aldım. Mükemmel bir mouse. Hele bir de benim gibi dock Pro da alırsam 8000 Hertz'de kullanırsın mis gibi. Farenin tutuş hissiyatı falan mükemmel.

Oyun oynuyor musun FPS oyunu vs deneme şansın oldu mu ağır olması bir sorun yaratıyor mu?

Özellik olarak superlight 2 daha iyi.
Ne tür farkları var Deathadder'ı direkt en iyi mouse diye övüyorlar Superlight 2'i genellikle hafif olması ile ve esporcuların övdüklerini vs gördüm.

Oyun oynuyor musun FPS oyunu vs deneme şansın oldu mu ağır olması bir sorun yaratıyor mu?
Aksine bana premium hissiyatı veriyor. Şu güne kadar kullandığım en iyi mouse. Evet bu arada oynuyorum. Ayrıca benim elim büyük olmasına rağmen rahatça kullanıyorum. Şarjı çok güzel gidiyor. Rgbyi full parlaklıkta kullanıyorum. Bir şey izlerken dock proya koyuyorum zaten hızlıca şarj da oluyor. Bu sebeple hiç ekstra şarja da takmıyorum. Sürekli aktif kullanıyorum. Tuş hissiyatları da mükemmel. Malzeme kalitesi kusursuz. Bu arada rgb olarak razer synapseta çok fazla seçenek var. Özelleştirme olması ve rgb kalitesi de bu mouseu diğerlerinden ayırıyor. Bir kere ağırlıklı olarak oyun için alıyorsan rgb mükemmel bir detay. Rgbsiz mouse bir daha asla kullanmam.

Ben de rahat olmasını istiyorum oyun oynayan biriyim ama işle de uğraşıyorum bu yüzden rahat ve ergonomik olmasını istiyorum direkt ilgimi çekti bu yüzden.
rahatlık konusunda gözün kapalı alabilirsin. Keza elin benimkinden epey küçük. Her halükarda rahat edeceğini garanti edebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı