İndirimde Asus Keris II Ace veya Logitech G Pro X Superlight 2 Dex olabilir, şimdi 6.000'e daha yakın fiyatları. Ya da Pulsar Xlite V3 ile X2V2'ye de bakılabilir.
Razer diye ayırıyorsun çünkü biliyorsun ki oda öbür markalardan farklı değil.
Teknik açıdan en üstte olması bir işe yaramıyor. En ufak bir işe yaramıyor. 3360 sensör halen daha yeterli iken Razer her sene 50 IPS ekliyor diye daha iyi olmuyor fareleri.
16 el kucukmus acıkcası, Xlite V3 Mini gelseydi bir ihtimal onu önerirdim ancak simdi tek önerim Xlite V3 eS olur. Basilisk V3 Proyu denediniz mi? Elinize fazla büyük gelir muhtemelen dev gibi bir mouse.
Razer diye ayırıyorsun çünkü biliyorsun ki oda öbür markalardan farklı değil.
Teknik açıdan en üstte olması bir işe yaramıyor. En ufak bir işe yaramıyor. 3360 sensör halen daha yeterli iken Razer her sene 50 IPS ekliyor diye daha iyi olmuyor fareleri.
İndirimde ASUS Keris II ace veya Logitech G PRO X Superlight 2 DeX olabilir, şimdi 6.000'e daha yakın fiyatları. Ya da Pulsar xlite V3 ile X2v2'ye de bakılabilir.
16 el kucukmus açıkçası, xlite V3 mini gelseydi bir ihtimal onu önerirdim ancak simdi tek önerim xlite V3 es olur. Basilisk V3 Pro'yu denediniz mi? Elinize fazla büyük gelir muhtemelen dev gibi bir mouse.
Sen insansın diye düşünüyorum. Makine değilsindir herhalde. Yetenekli oyuncuların dahi tepki süresi 150ms civarı. Yani Haste 2 Wireless'ın 7 ms Click gecikmesi hiçbir şey. Bilgi NVIDIA'dan bu arada.
Sen insansın diye düşünüyorum. Makine değilsindir herhalde. Yetenekli oyuncuların dahi tepki süresi 150ms civarı. Yani Haste 2 Wireless'ın 7 ms Click gecikmesi hiçbir şey. Bilgi NVIDIA'dan bu arada.