5000TL R3 3100 ve RX570 monitör dahil sistem toplama

Vatan'da 1600 AF stogu bitmis maalesef o fiyata 3100 islemci alinmaz bence 1600 AF hem daha ucuz hem daha basarili bir islemci beklerseniz onun uzerinden bir sistem kurabilirsiniz.
R3 3100 ün performansı 1600 af kadar diye biliyorum. Ayrıca giriş srviyesi için iyi bir işlemci. Fiyatına bende bağıra bağıra inkar ediyorum ama Vatan işte
Psu kasanın kendi psusu hdd 1 TB SSD ve Ram sonradan eklenebilir.
1 TB ssd?

R3 3100'ün performansı 1600 AF kadar diye biliyorum. Ayrıca giriş srviyesi için iyi bir işlemci. Fiyatına bende bağıra bağıra inkar ediyorum ama Vatan işte.

1 TB SSD?

Demek istedigim o degil Vatan'da degil sadece her yerde 3100 1600 AF'den daha pahali fiyatini hak etmiyor 3100 onu kastettim.

Orada stoğa hiçbir zaman gelmeyecek. Stoğa eklenmeye devam eden ürünöerde stoğa gelince haber ver seçeneği olur. Muhtemelen dolar düşükken toplanmış ve bitmiş. Şimdi sadece bu sayfaya linkle girebildiğimiz için başka şekilde giremediğimiz içinde fiyatını arttırmayı unutmuş olabilirler. Gerek yok zaten. Normalde o sayfaya giremeyiz çünkü.
Demek istedigim o degil Vatan'da degil sadece her yerde 3100 1600 AF'den daha pahali fiyatini hak etmiyor 3100 onu kastettim.
Haklısın
HDD 1 Tb / SSD ve ram sonradan eklenebilir demek istedim
Geç anladım. Kusura bakma.

Herhangi bir mağazalarına gidip sorulabilir. Yada gelecek mi falan diye. Aynı fiyatta şuan yeni sistem gözüküyor ama Psu kasa dandik. Frisby olabilir.
Sorduğumda 3 hafta sonra dedi. 7 gün önce gitmiştim. Beklemenin her zaman zarar olduğunu düşünüyorum. Doların artıp azalacağı - daha önemlisi yaşayıp yaşamayacağın. Bilmediğimiz için başlamak için yarın değil en iyi zaman bugündür

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı