5000TL'ye Sadece Kasa Sistem Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2133MHz seçmemin nedeni, arkadaşın 3D tasarım da yapması. Ayrıca WD Caviar Blue hakkında hiçbir kötü şikayet duymadım, taş gibi çalışıyor.

@Silinen üye, verdiğin bilgi yanlış. Günümüz teknolojisinde Dual-Channel teknolojisi kullanılıyor ve Intel markası da bu teknolojiye karşı tam performans vermekte. Ayrıca soğutma, tam kapsamlı performans konusunda Dual-Channel daha önce. Tek modül 8GB RAM alınmamalı.

Güzel Kardeşim
Buyur sana link. İleride Bir 8 GB atıp 2 Slot kullan diye dedim sana. İntelin Kendi sitesinden bak bakalım. Kim neyi yalnış biliyormuş. İncelemeden yorum yapıyorsun !

# of Memory Channels 2 Diye yazmakta !
ARK | Intel® Core™ i7-4770 Processor (8M Cache, up to 3.90 GHz)

Hocam ramleri 1600 mhz yapsam olur mu?
Tabiki olur. Sadece daha çok verim al diye söyledim sana. İstersen 4 Slot kullan sadece Max Performans için konuştum ben.

@ScrewCastiel, RAM'leri 1600MHz yerine, 2133MHz olarak al. 3D tasarım da yaptığına göre, bellek frekansı senin için önemli olacak.

@Silinen üye, ben farklı bir şey söylemedim zaten. Dikkatli okursan sevinirim. Ayrıca, 2x4GB RAM ile 2x8GB modül RAM aynı performansı verecektir. Biz ilerisini değil, şimdi olacakları düşünüyoruz. İlerisini düşünürsek, arkadaşa bir R9 295X2 takabiliriz. :)

Not: Anlatmak istediğim, tek modül 8GB RAM ile çift modül 2x4GB RAM aynı performansı vermez. Sen oradan aldın, ileride bir 8GB RAM daha falan filan dedin. Yorumlarını karıştırdın.

@ScrewCastiel, RAM'leri 1600MHz yerine, 2133MHz olarak al. 3D tasarım da yaptığına göre, bellek frekansı senin için önemli olacak.

@Silinen üye, ben farklı bir şey söylemedim zaten. Dikkatli okursan sevinirim. Ayrıca, 2x4GB RAM ile 2x8GB modül RAM aynı performansı verecektir. Biz ilerisini değil, şimdi olacakları düşünüyoruz. İlerisini düşünürsek, arkadaşa bir R9 295X2 takabiliriz. :)
Yalnış bir bilgi verdin dedin ben sana bahsi olan İşlemcinin Linkini attım oradan bakabilirsin. [[ 2 Adet ]] Lütfen inceleyiniz. 8 Gb Ram kullanacak zaten arkadaş Tek Modul Olsun ilerinde ekleme yapmak isterse 2 Slotu aşmasın. Diğer türlü Ekleme yapmak istediğinde yaparsa Tam Performans alamaz.

Yani Söylemek istediğim Aynı para Aynı Kalite sadece Tek Modül. Sadece CL seviyesi şuan 9 Tek Modül alırsa 10 olucak oda çok bişey fark etmez.

Linkini verdiğin işlemci yanlış, belirtmek istemedim fakat bir kontrol et. Ayrıca günümüz ve ilerisi için 8GB RAM çok ama çok fazla yetecektir. İlerisinde 16GB RAM yapması sadece para israfına yol açabilir.

Linkini verdiğin işlemci yanlış, belirtmek istemedim fakat bir kontrol et. Ayrıca günümüz ve ilerisi için 8GB RAM çok ama çok fazla yetecektir. İlerisinde 16GB RAM yapması sadece para israfına yol açabilir.

Aynısı Kontrol etseydin keşke :) Buyur :) Nadir işlemcilerde 4 Adet yol vardır.
Kontrol et :) ARK | Intel® Core™ i7-4770K Processor (8M Cache, up to 3.90 GHz) Aynısındada ki. Senin dediğin o işlemciler 2000 ve üstü.
Ayrıca dikkat edersen ilerde ihtiyacı olursa diye belirttim ihtiyacı olmazsa zaten koymaz. Ama İhtiyacı olur. Bu işlerle uğrasan adamlar o program dışında bir kaç bişey daha açıyor. Oyun Müzik Skype buda rama Yük demek. İlerde gerek kalırsa. Performans kaybı olan bir ram kullanıcak.Sonuç olarak sadece medüller tek olucak. Fiyat kalite aynı. İyice araştır o işlemciyim Vatan Pcde Melesef Her özellik yazmaz. Ezbere konuşma Önce araştır bilgilen sonra yaz. İnsanların doğru bilgilerine yalnış demeden önce.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı