500TL İle Oyun İçin Sistem Toplama

Maddi durumum çok iyi değil, ben de 16 yaşındayım artık bir bilgisayarım olsun istiyorum. Bütçem 500-600TL civarı, internette bir satıcı buldum. Örnek olarak P4 işlemciyi 17-18TL'ye satıyor. Şöyle GTA 5'i açabilecek 500TL'lik bir bilgisayar toplar mısınız acaba? Daha fazla para biriktiremem.
O bütçeyle oyun açısından çok kısa ömürlü bir pc yerine 2.el PS3 almanı öneririm. Oyunları da ikinci elde ucuzluyor takas seçenekleri bol. Hem GTA5 oynayabilirsin.

Letgo'da bir tane PC buldum AMD Athlon 2 x3 450 processor işlemci ve 4 GB RAM var. Ekran kartını sordum cevap vermedi. Verirse buraya yazarım. Sorum şu; bu işlemciye GTA 5 açmak mümkün müdür? Youtube'da açanlar var.
Teşekkürler.

Bu arada PC'ye 600 TL fiyat biçilmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet'ten baktım, o işlemci ile GTA V oynayanlar var ama alacağın bilgisayarın RAM frekansı ve Ekran kartıda önemli.

Pegatron IPX41-D3 LGA775 G41 DDR Anakart (100TL - 2.el)

İntel Xeon E5430 Dört Çekirdek İşlemci (60TL - 2.El)

8GB (2x4) 1066MHz DDR3 RAM
(2.el 140TL)

R7 240 2GB 128Bit Ekran Kartı
(130TL - 2.el)

WD 250GB Sata HDD (44TL - 2.el)

Kalan parayla da PSU lu Kasa al.

GTA 5 i çok rahat oynarsın. RAM 1066MHz olmalı yoksa çalışmaz.

HDD bende 320 GB var ama bir de şimdi şu sorun var. Geçen güne kadar ailemle anlaştım. Şimdi ise alamazsın diyorlar. Para benim diyorum alırsan eve koyamazsın diyorlar. Ne yapmalıyım ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı