500TL İle Oyun İçin Sistem Toplama

Bence 2.el PS3 veya XBOX 360 al 500 TL'ye PC alıp low da medium da zar zor oynayacağına sabit 30 fps oynarsın.

Aa öyle mi. 2 çekirdek demeye çalışmış olmasın. :D

Aynı satıcı birtane daha RAM satıyor o uymuyormuş bu uyuyormuş 775 soket kartlara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aa öyle mi. 2 çekirdek demeye çalışmış olmasın. :D

Aynı satıcı birtane daha RAM satıyor o uymuyormuş bu uyuyormuş 775 soket kartlara.
Önerdiğiniz işlemci 4 çekirdekli bir işlemci ve aynı zamanda sunucu işlemcisi olduğu için uygun anakartlarda çift olarak kullanılabilir. Ayrıca çift çekirdek demek isteseydi "2 Core" yazardı bu videonun başlığında "2 Processor" yazıyor!

Önerdiğiniz işlemci 4 çekirdekli bir işlemci ve aynı zamanda sunucu işlemcisi olduğu için uygun anakartlarda çift olarak kullanılabilir. Ayrıca çift çekirdek demek isteseydi "2 Core" yazardı bu videonun başlığında "2 Processor" yazıyor!

İkinci işlemci hakkında hiçbir bilgi verilmemiş ve açıklamalarda İşlemcinin sağına 2 Processor yazılmış. İngilizcesi iyi olmayan birisi olabilir.

İkinci işlemci hakkında hiçbir bilgi verilmemiş ve açıklamalarda İşlemcinin sağına 2 Processor yazılmış. İngilizcesi iyi olmayan birisi olabilir.
:D Ama kesinlikle 2 tane işlemci kullanılmamıştır diyorsunuz öyle mi? Olabilir. Videoyu çekene sormadan bu sorunu çözemeyiz. :D

Aynen bi yorum atmak lazım :D

Yazdım bir şeyler iyi olmasada anlayacaktır :)

Ben Xeon E5430 x2 olduğunu düşünüyorum yani ikinci işlemcide E5430. 2 processor ile onu söylemek istediğini düşünüyorum.

Hmm olabilir. Yoruma cevap yazacak mı acaba :/

500 TL'ye alınacak bir sisteme GTA V yüklemek, topladığınız sisteme eziyet çektirmekten başka bir şey değildir. Günümüz sistemleri bile GTA V gibi bir oyunda bu kadar zorluk çekerken, böyle bir sisteme GTA V yüklemek sistemin ömrünü azaltmaktan başka bir şey değildir.

Çok yanlış . Bazı insanlar bir anda 2000 -3000 tl verip kendilerini uzun süre götürebilecek sistemler toplayamayabilir. Elimde oldukça OEM ürünü var toplayıp toplayıp satıyorum ve kendi kullandığım kasa ahım şahım son nesil değil fakat her elime para geçtiğinde donanımlarım değişiyor. 500 liralık bir bilgisayara GTA5 tüklemek eziyet değildir insana hırs yaptırır daha iyisini toplatır.Ömrü niye kısalsın ?Artık oyun yüklemek ömür mü kısaltıyor ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı