500W +80 plus PSU ve GTX 780 ti classfied Uyumu

oguzdj5555

Hectopat
Daha fazla  
500w + 80 plus PSU, GTX 780 ti classfied çalıştırır mı?

Sadece idare mi eder yoksa normal şekilde çalıştırır mı PSU ya da diğer parçalar bozulur mu? Yardım ederseniz çok sevinirim.

PSU:XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI

CPU:AMD FX X4 4100 Soket AM3+ 3.6GHz 12MB Cache 32nm İşlemci

RAM:4GB DDR3 1333MHz CL9 PC Ram

CORSAIR 4GB Value DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram

HDD: https://www.amazon.com/WESTERN-DIGITAL-WD5000AAKX-internal-WD500AAKX/dp/B00Y3DSLD8

GPU: Evga GTX780Ti Classified ACX GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı

ANAKART: GA-78LMT-S2 (Rev. 1.1)

Yardımcı olacak yok mu?

Bilgisayardan anlamadığınız bariz bir şekilde belli. Bütçe belirtin biz yardımcı olalım.

Peki teşekkürler ama güç kaynağı değişe değişe güç kaynağı doldu ev ondan bunu satmadan değişemem.Beni idare eder mi 2 3 ay oyun oynaya bilir miyim bu süreçte.

Peki çok teşekkür ederim ilginiz için.

Bir sorum daha olacak sadece işlemciyi değiştirsem darboğaz olmaz değil mi ya ne anakart sıkıntı yaratmaz herhalde ekran kartına

Yapar. Fakat siz aldım dediniz. Bende müdahale etmedim. FX4 4100 Gerçek anlamda kötü bir işlemci. Alınabilecek en son işlemci gibi. FX 8300 falan olsaydı bir şey demezdim. Ayrıca sistemi daha almadıysanız size yeni bir şeyler önerebilirim. DDR4 Tabanlı bir sistem.

Bütçe ona göreydi ve ve ikinci el sistem. Ekran kartı da sonradan çıktı yoksa bu kadar yüksek ekran kartı düşünmüyordum bu sistemi değiştirmek zorunda mıyım peki hiç bir kurtarır yanı yok mu kasa ya 3 fan aldım ısınmaz diye tahmin ediyorum ve bu sisteme GTX 1060 3 GB alsam olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…